bugün
- günün sözü14
- en son ne zaman namaz kıldın13
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- erkeklerin istediği tek şey14
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- mutlu bey birader birader beydir4
- usualsuspect'e ayak atıp kaçmak5
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- manifest11
- sarapci diye nick alan akpli17
- hiç çalışası olmamak5
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- helva süt ile mi yapılır su ile mi3
- şarapçı koala niye akp'li oldu sorunsalı4
- türk bayraklı kolye2
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- ölmüş helvasının çok lezzetli olması3
- fener balı15
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- kapadokya23
- lancome idole parfüm4
- sözlükten kaç sevgili edindiniz6
- dine inanmak isteyip inanamamak5
- ödev yaptırma3
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- sarapci koala55
- öbür partiden biriyle evlenir misiniz5
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız2
- 28 ağustos 2026 uefa avrupa ligi kura çekimi5
- game of thrones taki kerhaneci19
- mehdi2
- tüm evren dünya için yaratıldı2
- kep gitti göt gitti3
- hyundai bayon5
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz2
- yok ben söylerim çayı sen içeri geç içeri3
- pkk'nın bitmesi5
- sözlükteki tahriklere kapılmamak5
- rüyada böcek görmek2
- sevgilisiz askerlik yapmak3
- hapoel beer sheva3
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor7
- israil3
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı7
- 2023 te lozan açılacaktı ne oldu ona4
- fenerbahçe vs galatasaray26
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan10
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler7
- çekmeceli çikolata3
- zall birader kelimesini yasakla çocuğum3
entry'ler (2)
Fizyoterapist olmak zordur arkadaşlar, eskiden puanları çok yüksekti evet, bu yalan değil, belki bir dönem tıpla aynıydı. Hatta inanir misiniz, tıp kiskanirdi, bunlar bizden daha iyi maaş aliyorlar diye, peki sonra ne mi oldu, çekemediler, devlette bir şahış var Recep Akdağ...Bitirdi bölümü, her yere açtı...Ama bu mesleği bitiremessiniz, Neden biliyor musunuz?
iyi bir fizyoterapist ile aşamayacağınız hiç bir fizik tedavi probleminiz kalmaz.
Doktorla kıyaslayan olmuş, güldürdü açıkcasi..bakın ben fizyoterapi öğrencisiyim son yılım ve kendimi doktor sandığım felan yok.
Ben Fizyoterapistim! Ben çok değerliyim, ve bu değerimi alacağım maaşla ya da statüyle kıyaslayamazsiniz. Ne olacağını kendin seçersin, sahip olacağın bilgi ve birikim seni rezilde eder vezirde! Sen yeterince istersen o bahçede güzel güller yetişecektir, kimseye aldırış etme, çok güzel bir bölüm, eğer hakkını verebilecek kadar çalışkansanız..
iyi bir fizyoterapist ile aşamayacağınız hiç bir fizik tedavi probleminiz kalmaz.
Doktorla kıyaslayan olmuş, güldürdü açıkcasi..bakın ben fizyoterapi öğrencisiyim son yılım ve kendimi doktor sandığım felan yok.
Ben Fizyoterapistim! Ben çok değerliyim, ve bu değerimi alacağım maaşla ya da statüyle kıyaslayamazsiniz. Ne olacağını kendin seçersin, sahip olacağın bilgi ve birikim seni rezilde eder vezirde! Sen yeterince istersen o bahçede güzel güller yetişecektir, kimseye aldırış etme, çok güzel bir bölüm, eğer hakkını verebilecek kadar çalışkansanız..
Pek türk rap dinleyen bir dinleyici değilim, tabi çocukluğumda Ceza’nın etkisi vardı yadsıyamam.
Ben “Kamufle” ‘yi ilk Oğuzhan Uğur’un youtube videosunda gördüm. Rap özel programı yapıyordu ve Kamufle konuktu.
Adam kendisine söz verildiğinde;
Hiphop kültürünü, MC kavramını, rap yaşantısına nasıl entegre olduğunu, o kadar naif ve güzel bir şekilde açıkladı ki.. adam kendini ifade edebiliyor, hemde çok kral ediyor. Gayet bilinçli ve akıllı bi rapper. Ben bu adamı sevdim. Başarılar dilerim kendisine, artık onu dinliyorum.
Ben “Kamufle” ‘yi ilk Oğuzhan Uğur’un youtube videosunda gördüm. Rap özel programı yapıyordu ve Kamufle konuktu.
Adam kendisine söz verildiğinde;
Hiphop kültürünü, MC kavramını, rap yaşantısına nasıl entegre olduğunu, o kadar naif ve güzel bir şekilde açıkladı ki.. adam kendini ifade edebiliyor, hemde çok kral ediyor. Gayet bilinçli ve akıllı bi rapper. Ben bu adamı sevdim. Başarılar dilerim kendisine, artık onu dinliyorum.