bugün
F
felis lynx13 yıl önce
14 mart 2013 fenerbahçe fc viktoria plzen maçı
uefa avrupa ligi rövanş maçıdır, fenerbahçeye başarılar.
F
felis lynx13 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
grev
(bkz:lokavt)
F
felis lynx13 yıl önce
didier drogba
chelsea da oynayan futbolcu.
F
felis lynx13 yıl önce
the croods
dreamworks yapımı bir animasyon. (img:#416437) karakterlerdeki shrek benzerliği gözden kaçmıyor.
F
felis lynx13 yıl önce
the croods
dreamworks yapımı bir animasyon. (img:#416437) karakterlerdeki shrek benzerliği gözden kaçmıyor.
F
felis lynx13 yıl önce
boğa güreşi
dünyanın een iğrenç spor mu denir artık ne halt denirse işte onu.boğaları öldürmekten,onlarla oynamaktan zevk alan kişilerce yapılan ~matador~ ve izlenen, kesinlikle yasaklanması gereken şey.ayrıca matadorların boğadan her darbe yiyişlerinde içime so… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
stewie griffin
ingiliz aksanına koptuğum, family guy u izleme sebebim olan karakter. bir bolumunde kendisini yakalayan havaalani guvenligine kendisini birakmasi icin teklifler yapar. (guvenlik erkektir) -what did they offer you ? i'll double it. money ? women ?… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
esra elönü
Kafa üstü düştüm. Arka üstü gerçek. Feride üç yaşındayken annesine şunları sordu. Annesi cevap verdi. Feride amma çok soru soruyordu. Feride savaş meydanında karga dövüştüren kız Bu ne? Bomba Bu ne ? Toprak Bu ne? Yaş kurutma makinesi. Bu … devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
üç maymun
birisi duymayan, birisi görmeyen , birisi konuşmayan maymunlardır. mecaz anlamda kullanılan bir deyimdir. `üç maymunu oynamak` deyince, görmedim,duymadım,bilmiyorum gibi bir anlam çıkmaktadır. ---- şekil 1-ğ ---- [link]http://www.zipworld.com.au/… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
family guy
komik sitcom cizgi dizi .guzel ucmus bir dizi cok kaliteli espiriler var
F
felis lynx13 yıl önce
pokemon
bir doneme damgasını vurmus fenomen cızgı dızı..~anime~ daha sonra herşeyin oldugu gıbı bununda boku çıkmıştır; (bkz)digimon(/bkz)
F
felis lynx13 yıl önce
şükretmek
Allah'a verdiği nimetler için teşekkür etmek demektir. (bkz:allah a şükürler olsun) (bkz:allahım çok şükür)
F
felis lynx13 yıl önce
2012 13 şampiyonlar ligi çeyrek final eşleşmeleri
cuma günü çekilecek kura sonucu yarı finale çıkma mucadelesi verecek takımların muhtemel eşleşmeleri. galatasaray- psg dortmund- malaga real madrid- bayern münih barcelona - juventus
F
felis lynx13 yıl önce
ayakta ölen adam
müjdat gezen'in ortaya çıkan uzaylı filminden sonra komedi dalındaki cüneyt arkın filmidir.
F
felis lynx13 yıl önce
su kaplumbağası
iki parmak suyun içinde fanuslarda beslenen çirkin görünümlü sempatik evcil canlılardır. iğrenç yemleri olmakla birlikte suyu da iğrenç kokar. sık sık değiştirilmelidir. fazla soğukta kalırlarsa kış uykusuna yatacaklarından pencere önüne konulmamalı… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
su kaplumbağası
iki parmak suyun içinde fanuslarda beslenen çirkin görünümlü sempatik evcil canlılardır. iğrenç yemleri olmakla birlikte suyu da iğrenç kokar. sık sık değiştirilmelidir. fazla soğukta kalırlarsa kış uykusuna yatacaklarından pencere önüne konulmamalı… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
kutup ayısı
`dünya`nın en `vahşi` `hayvan`ı.
F
felis lynx13 yıl önce
köpek
hayatım boyunca içlerinde bulunduğum,hemen her cinsini bildiğim,3 tanesini beslediğim,sizi koşulsuz bir şekilde koruyan ve her zaman sizin için ölebileceğini bildiğiniz tek canlı türü.yeri müsait olanlara mutlaka kangal cinsi olanını beslemelerini ön… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
ördek
hem karada hem suda hemde havada hareket kabiliyetine sahip nadir hayvanlardan. yine de birine söylediğinizde hakaret olarak kabul ediliyor. ama bi hayvanın yürüyüşü bu kadar mı salak olur.
F
felis lynx13 yıl önce
köpek
hayatım boyunca içlerinde bulunduğum,hemen her cinsini bildiğim,3 tanesini beslediğim,sizi koşulsuz bir şekilde koruyan ve her zaman sizin için ölebileceğini bildiğiniz tek canlı türü.yeri müsait olanlara mutlaka kangal cinsi olanını beslemelerini ön… devamını gör
F
felis lynx13 yıl önce
köpek
F
felis lynx13 yıl önce
xbox 360
Microsoftun çağ ötesi konsolu,PS3 e en cok kan kaybettiren alet.
F
felis lynx13 yıl önce
atari
1001 oyunlu makına deyipde içinden 5 oyun ve bunların varisiyonlarının ,hatta levellerinin toplamının 1001 oldugu aptal makına. başlıkda adıgecen aletin bu denli kötu imajından dolayı, sony mony de atarilerine kendi ozel isimleri olan play satation … devamını gör
© copyright 2005 - 2026