bugün
F
fatum11 yıl önce
hazzın bilimi
Yale üniversitesi psikologlarından paul bloom 'un yazdığı, arzuladığımız şeyleri neden arzuladığımızla ilgili kapsamlı araştırmaların yer aldığı, 'sevdiğimiz şeyleri neden severiz?' sorusuna yanıt arayan kitap.
F
fatum13 yıl önce
21 eylül 2012 beirut istanbul konseri
`kuruçeşme arena`'da gerçekleşecek olan konser. beklemedeyiz. http://beirutband.com/?show=turkcell-kurucesme-arena
F
fatum14 yıl önce
heidi
dedesiyle alp daglarinda yasayan, kucuk mutluluklar pesinde kosan bir kicagiz. `johanna spyri`'nin eseridir.
F
fatum14 yıl önce
barış
savaşın olmadığı, uyum, refah ortamı. `sulh`.
F
fatum14 yıl önce
sabri sarıoğlu
34.haftadaki kayserispor maçında 2 gol atmış ve şampiyonluk kutlamaları sırasında bayağı bi coşmuş futbolcu.
F
fatum14 yıl önce
patch adams
çılgın ve zeki bir doktordu patch adams ve sıradan değildi, diğer meslektaşları gibi hastalığı görüp hastayı göz ardı etmiyordu, işte tam da bu özelliği beni benden alıyordu..Ayrıca filmin sonu harikaydı..
F
fatum14 yıl önce
donnie darko
kafa çalıştıran, düşünmeye iten anlamlı bi film. hakkında kimsenin pek bşi yazmadığına şaşırdığım film. tek etkilenen bendim galiba.neyse ben jake'i teselli etmeye gidiyorum offf çok morali bozuldu şimdi.
F
fatum14 yıl önce
requiem for a dream
insanı kasan geren psikopat film. mutlaka izlenesi muhteşem film.
F
fatum14 yıl önce
mr nobody
su anda yapim asamasinda olan bilim kurgu filmi. isimleri aciklanan oyuncular: `jared leto`, `sarah polley`, `juno temple`.
F
fatum15 yıl önce
beklenti vs gerçek hayat
bazen çoğu şeyi kafamızda kurarız, fakat hiç gerçek hayatla örtüşmez efenim hep bi terslik çıkar yada yolunda gitmez. örnekler için; en iyi örnek için bkz `(500) days of summer`: (vid:#19063) (ilk 1 dakikası) üstteki videonun `the social network`… devamını gör
F
fatum15 yıl önce
le petit prince
`antonie de saint exupery `'nin çocuklar için yazdığı ünlü kitabı. birçok yetişkinin de gözde kitapları arasındadır.
F
fatum15 yıl önce
realist
gercekci.
F
fatum15 yıl önce
sınav
öğrencilerin hayatlarını zehir eden (bkz:imtihan) (bkz:yazılı)
F
fatum15 yıl önce
indim dereye taş bulamadım
"kendine göre eş bulamamış" birinin anlamsız isyanı.~ukte~
F
fatum15 yıl önce
ogün samast
(bkz:piyon) (bkz:kukla) yaklaşık 1.5 sene sonra gelen edit : nasıl başıma kaldı bu başlık yahu? üstümde nerden baksan 7-8 kişi vardı hepsi mi silik olur bak sen şu işe.
F
fatum15 yıl önce
in treatment
kimse mi birşey yazmamış? el insaf! neyse bu dizi aşırı durağan ,mükemmel oyunculuk gerektiren terapi seanslarından oluşan bir hbo dizisi. başrolünde(psikolog rolünde yani) `gabriel byrne` oynuyor ve bu roldeki oyunculuğuyla altın küre aldı. ilk sezo… devamını gör
F
fatum15 yıl önce
in treatment
kimse mi birşey yazmamış? el insaf! neyse bu dizi aşırı durağan ,mükemmel oyunculuk gerektiren terapi seanslarından oluşan bir hbo dizisi. başrolünde(psikolog rolünde yani) `gabriel byrne` oynuyor ve bu roldeki oyunculuğuyla altın küre aldı. ilk sezo… devamını gör
F
fatum15 yıl önce
the usual suspects
(bkz:keyser soze)
F
fatum15 yıl önce
into the wild
eddie wedder'in aynı adlı film için yaptığı soundtrack albümün adıdır. yakın dostu olan sean penn'in isteği üzerine yapılmış bestelerden oluşur. bonus trackları saymazsak 33:04'lik bir süresi vardır. albümde yer alan şarkılar şunlardır: Setting … devamını gör
F
fatum15 yıl önce
the jacket
adrien brody'nin the pianist'teki gibi yine döktürdüğü, kurgusal açıdan ilginç, bir kuple kelebek etkisi'ni çağrıştıran film.
F
fatum15 yıl önce
life is beautiful
ikinci dünya savaşını anlatan ve Almanların o dönemki yahudilere yaptığı ırkçılığı çok güzel tasvir eden izlenilesi film. o babanın yakalanıp oğluyla gözgöze geldiği sahne hafızalara kazınılmıştır.
F
fatum15 yıl önce
the sixth sense
sonunun söylenmesi ile yapılan tehditlerle akıllara oturmuş, başarılı bir bruce willis filmi.
F
fatum15 yıl önce
babel
başrollerinde `cate blanchett` ve `brad pitt`'in oynadığı ,10 kasım 2006'da vizyona girmesi beklenen film.
F
fatum15 yıl önce
good will hunting
ismi türkçeye can dostum olarak çevrilen film bir dahinin hayat karşısındaki aldırmaz tavrını gözlerönüne seriyor... mit'de bir profesörün çocuğu keşfiyle gelişen filmin başrollerinde oscarlı oyuncular Robin Williams, Minnie Driver'la Matt Damon ve B… devamını gör
© copyright 2005 - 2026