bugün
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- cehaletln cazibesi11
- allah atatürk ten razı olsun4
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak2
- hazreti musa israillileri görse ne derdi2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- sekerlivanilinn4
- pandela4
- devletin görev ve sorumlulukları2
- kağıt toplayan çocuklar3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak2
- komşunun çaya davet etmesi3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- emeklilik sisteminin artık sürdürülememesi3
- saygılı olmak3
- 18 haziran 2026 isviçre bosna hersek maçı2
- edip cansever in daktilosu3
- edip cansever okumak4
- uludede2
- yunan kültürü vs türk kültürü8
- 18 haziran 2026 cemil tugay'ın chp den istifası3
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- erkeğin kadını benimsemiş olmasının en net kanıtı2
- atarax2
- yapay zeka ile flört uygulamaları2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- en son ne aldınız5
- kilo verdiren gıda7
- yalnızlıktan keyif almak4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- cemil tugay3
- bebek aspirini2
- başkan2
- prof dr yılmaz önal3
- kafakoparan dede3
- myammar da katledilen müslümanlar2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- deliler4
- izmir2
- islam düşmanlarına epstein şoku14
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- ankara4
- minik kurbaga4
- bir şair bir şiir2
- petrol kralları2
- baba ile içki içmek4
- evrene bir mesaj bırak8
- zeki biriyle sohbet etmek4
entry'ler (4)
En önemli cilt bakımı nemlendirmedir. Burnunun kenarları da kuruduysa nemlendirme şart. Ama burun kenarına özellikle yağsız nemlendirici kullanmanı öneririm. Eczanelerden soruşturabilirsin.
Kendime vakit ayırırım. Ben genelde insanlara çok vakit ayırırken kendimi unuttuğum için kötü oluyorum. Kafa dinlemek önemli. Sen de en çok neden kötü olduğunu tespit et, işin kolaylaşır.
Katılıyorum, elbise çok yakışıyor ama sadece elbise değil her kıyafet çok yakışıyor. Fakat şunu da bilmek lazım ki kum saati her daim 90-60-90 değildir. Bu ölçüler olmadan da kum saati olunabilir. Birçok kadın kendini kum saati diye belirterek kandırır ama armut vücut tipli veya ters üçgen vs olabilir. Hemcinslerim diye demiyorum iltifat seviyorlar ve bazen yalan da olsa.
Kişisel derdim yoktur, kendisini de tanımam, durup dururken gelip insanlara musallat olan kendisidir ve bu yüzden kendisini kötü tanıdık. Wattpad kapanınca başka uygulamalara gelmiş anlaşılan ve wattpaddaki popülerliğini orada bulamamış, kendisini tanımayan insanların içine düşünce buhrana girmiş olacak ki çoğunluğu keşfedilmeye çalışan yazar adaylarının oluşturduğu uygulamalarda nefret söylemlerinde bulunmuş ve birçok insanın kalbini kırmıştır. insanlar onun fikrini sormadığı halde insanların yazdığı eserleri küçümseyip aşağılayıp kendisini yüceltmiştir. Kendisini tanıtmak için kullandığı "9 basılı kitabı olan bir yazarım sen kimsin, neyin var da sözün geçecek"tarzı söylemleri onu epey kibirli göstermekle beraber kötü tanıtmıştır. insanları aşağıladığı yetmediği gibi yazar olmaları için ancak kendisinden ders almaları gerektiğini de aşağılayıcı üslupla söyleyip bir de element uydurur gibi meslek uydurup kurgu danışmanı olduğunu, para karşılığı bu işi yaptığını, birçok öğrencisinin yazar olmasını sağladığını söyleyerek para karşılığında insanlara torpil yaptığını da itiraf ettiğinin farkında bile değildir. Gözünü para ve şu an kaybettiği şöhret büyümüş, hırstan kudurmuş, zorba olup kurban rolü yapmaya meyilli, tedavi olması gereken bir hastadır.
Geçmişte nasıldı bilmem, kendisini öven insanlara melek gibi davranıyor ama durup dururken kendine kurbanlar seçip onlara düşman oluyor, kışkırtıyor ve sonra da üstlerine gidip tehditler yapıyor. Birçok insanla husumeti var ama birçok insanın itiraf etme cesareti yok. Hakkında araştırma yapıp derinlere indikçe gördüm ki bunun meşhur zirve döneminde bile husumetli olduğu insanlar varmış ama hakkında yapılan kötü, itibar zedeleyici haberleri kaldırtmış. Şimdi birileri gerçeklerden bahsetse iftira mı gerçek mi anlayamayacaksınız. Kurban rolünü iyi oynuyor. Onun nasıl biri olduğunu ancak ondan haberiniz yoksa öğrenirsiniz. Onu tanımıyor oluşunuz onu çıldırtıyor ve hiç yokken sizi rakip veya ezilecek biri olarak algılıyor, bu esnada da size en kötü yüzünü tanıtıyor.
Kitaplarını seviyor olabilirsiniz ama bu kadının insanlığına karşı dikkatli olun. Ben onu ve kitaplarını tanımayan yeni nesle karşı nasıl insan dışı davrandığına şahidim. Her husumetinden sonra da kanıtları kaldırıyor. Onunla tartışırsanız haklı çıkamazsınız, ruh hastası olup çıkarsınız size de bulaştırır. Onunla tartışmaya girmek istemiyor oluşunuz önemli değil, o istiyorsa sizinle tartışır veya üstünüze sürüsünü yollar sizi linçlettirir. Eğer cevap verirseniz de sürü yollayan sizmişsiniz gibi kurban rolüne bürünür.
Geçmişte nasıldı bilmem, kendisini öven insanlara melek gibi davranıyor ama durup dururken kendine kurbanlar seçip onlara düşman oluyor, kışkırtıyor ve sonra da üstlerine gidip tehditler yapıyor. Birçok insanla husumeti var ama birçok insanın itiraf etme cesareti yok. Hakkında araştırma yapıp derinlere indikçe gördüm ki bunun meşhur zirve döneminde bile husumetli olduğu insanlar varmış ama hakkında yapılan kötü, itibar zedeleyici haberleri kaldırtmış. Şimdi birileri gerçeklerden bahsetse iftira mı gerçek mi anlayamayacaksınız. Kurban rolünü iyi oynuyor. Onun nasıl biri olduğunu ancak ondan haberiniz yoksa öğrenirsiniz. Onu tanımıyor oluşunuz onu çıldırtıyor ve hiç yokken sizi rakip veya ezilecek biri olarak algılıyor, bu esnada da size en kötü yüzünü tanıtıyor.
Kitaplarını seviyor olabilirsiniz ama bu kadının insanlığına karşı dikkatli olun. Ben onu ve kitaplarını tanımayan yeni nesle karşı nasıl insan dışı davrandığına şahidim. Her husumetinden sonra da kanıtları kaldırıyor. Onunla tartışırsanız haklı çıkamazsınız, ruh hastası olup çıkarsınız size de bulaştırır. Onunla tartışmaya girmek istemiyor oluşunuz önemli değil, o istiyorsa sizinle tartışır veya üstünüze sürüsünü yollar sizi linçlettirir. Eğer cevap verirseniz de sürü yollayan sizmişsiniz gibi kurban rolüne bürünür.