entry'ler (12)

14 yaşındaki kıza seks şantajı yapan 8 kişi

sadece biyolojik olarak homo sapiens sapiens olarak isimlendirilir. çünkü başka hiçbir değere göre insan sayılamaz.

kaş bıyık 1 lira olsun

kaş, bıyık alınması için paraya gerek olmadığını bilmeyen insanların başlattığı kampanya. ama yine de sen yeter ki aldır bacım gerekirse sözlükçenek karşılarız masrafını.

insanı deli eden sesler

ağız şapırtısı. katlanamıyorum resmen ya duyduğum zaman gözlerim kayıyor, ellerim titriyor, ağzımdan köpük saçıyorum.

akşemseddin

adı muhammet şemseddin olup, beyaz saçı - sakalından dolayı kendisine akşemseddin denilen zat-ı muhterem.

1993 doğumlu olmak

üniversiteye 2. sene hazırlanmak zorunda kalan, reşit olamamış türleri de vardır. arkadaşları onlara 'ezik' der.

platonik aşık olunan kızı durumdan habersiz sanmak

çok büyük bir yanılgıdır. o kız anında anlar olayı hacı.

facebook tan soğuma nedenleri

12 - 13 yaşındaki çocukların kendilerini genç kız gibi görüp gayet feminen pozlar içeren fotoğraflarını eklemesi. çocuklara çocukluklarını unutturması bir bakıma.

oy vermek

vatandaşlık görevi, sorumluluk, vebal.

şöyle de bir şey var;

'oy vermek bir şeyleri değiştirseydi, yasaklanırdı.'

emma goldman.

rasim ozan kütahyalı

neandertal adamına benzettiğim şahsiyet.

başak burcu kadını

gariptir bu hatunlar. biraz fazla açık sözlü ama bir o kadar yufka yürekliler bence. hemen yaşadığım bir olaydan örnek vereyim;

arkadaşla bir markete gittik bir şeyler alıcaz.

kasiyer:+
başak burcu kadını:-

-ice tea şeftali var mı acaba?
+malesef limon var yalnızca.
-hmm meyve suları nerede?
+meyve suyu yok bizde.
-pardon ama ne var burda ya ne biçim market burası hiçbir şey yok?(bahsettiğimiz yer oldukça bilindik bir market)
+tıss..kem..küm..

ordan çıkılır dondurma yenecektir dondurmalar alınır dışarda yemeyi teklif eder arkadaşı;

yok ya dışarıda yemeyelim. çocukların canı çeker, alamazlar havalar daha soğuk. oturalım burda yiyelim.

işte böyle bunlar.. anlaması güç biraz, çözmesi de...

dolgu topuk ayakkabılar

aslında o kadar da rahat olmayan ayakkabı çeşididir. giyildiği takdirde ayağı yamultur. test ettim, onayladım.

mahrem

görmek ve görülmek üzerine kurulu, harika bir elif şafak romanı.

kurgusu, olaylar sağlam bir zemine oturmuştur. okutturur kendini.
© copyright 2005 - 2026