bugün
E
eychdi4 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
eychdi7 yıl önce
sözlük yazarlarının ilk özçekimi
Sözlük yazarlarının kendilerini çekmiş olduğu ilk fotoğraflardır. (img:#1724796) ilgili fotoğraf 2004 senesine aittir. Fotoğrafın öznesi olan kız çocuğunun neyi amaçladığı akıllarda cevaplanamayan bir soru olarak kalmıştır.
E
eychdi7 yıl önce
alexander bigötveren
bi olduğuna bakmayın bunun gibi binlercesi var çevremizde her zaman. bazen ailenizden biri, bazen o kız/erkek için sizi satan şerefsiz kankanız; bazen ümit verip ümidinizle birlikte sizi gömen bir umut taciri...bazen de sensin o. mesele bigötverenlik… devamını gör
E
eychdi8 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
E
eychdi8 yıl önce
sözlük erkeklerinin sakalları
Böyle yüzümde kıl falan var işte.
E
eychdi8 yıl önce
erkek erkeğe öpüşmek
şu hayatta yakışıklı bir erkeğin boru dansı yapmasını izlemekten daha zevkli bir şey varsa bu kesinlikle 2 erkeğin öpüşmesini izlemektir. gerek yapılması gerekse izlenilmesi estetik açıdan yeni imkanlar sağlamaktadır insana. bir erkeğin sakallarını… devamını gör
E
eychdi8 yıl önce
flüt fiyatı çözüldü
Çözülen flüt fiyatı konusudur. 9 taksitle, evinizi ipotek ettirerek veya ihtiyaç kredisi çekerek siz de bir flüt sahibi olabilirsiniz. Ahan dayıya sorun: http://www.do-re.com.tr/yan-flutler
E
eychdi8 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
E
eychdi8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
E
eychdi8 yıl önce
feto erkeği
keten gömlek, el çantası, kumaş pantolon, `alaburus` saçlar, çerçevesiz gözlük, badem bıyık, rugan olmayan genelde kahverengi `iskarpin` ve tabi ki olmazsa olmaz iphone 4.
E
eychdi8 yıl önce
1 beklerken 2 am olması
saatin. saati 1 zannederken meğer 2 a.m. olması durumu. ne çabuk geçti hay allah. am için gelen arkadaşlar beklesin onlarla bir şey yapıcam birazdan.
E
eychdi9 yıl önce
sözlük yazarlarının silahları
benim de is icin kullandigim silahtir. http://goo.gl/sIDFr
E
eychdi9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
E
eychdi9 yıl önce
küfürsüz kavgasız futbol
E
eychdi9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
E
eychdi10 yıl önce
aids ile mücadele için 140 bin dolar kazanmak
bugün @orange.fr sitesinden bir mail aldım. jpg uzantılı bir dosya göndermişler. açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım ama açtım sonuç itibariyle. belki de bu pc zombi oldu o an, bilemiyorum. dosyadaki yazılardan anladığım kadarıyla aids/hiv ile … devamını gör
E
eychdi10 yıl önce
aids ile mücadele için 140 bin dolar kazanmak
bugün @orange.fr sitesinden bir mail aldım. jpg uzantılı bir dosya göndermişler. açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım ama açtım sonuç itibariyle. belki de bu pc zombi oldu o an, bilemiyorum. dosyadaki yazılardan anladığım kadarıyla aids/hiv ile … devamını gör
E
eychdi10 yıl önce
devecialpay ın sözlüğe vedası
(bkz:gitme pampa ya )
E
eychdi10 yıl önce
selahattin demirtaş türkiye nin göz bebeğidir
Adamın hasıdır...
E
eychdi10 yıl önce
dünyanın en yakışıklı adamı
(bkz:sedat peker)
E
eychdi10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
E
eychdi10 yıl önce
sözlüğün en iyi kadın yazarları
E
eychdi10 yıl önce
duble rakıyı kukusuyla fondipleyen cinsel bayan
ağzıyla içebilen bayanlar varken tercih edilmemesi gereken bayandır.
E
eychdi10 yıl önce
biz lisedeyken
(img:#825165)
© copyright 2005 - 2026