bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- ayak yalamamış erkek kalmaması4
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmeyi başaramamış kadın6
- milli maçı izlemeyen erkek23
- kadınlar neyden hoşlanır10
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- başıboş köpek sorunu3
- kötü insanların ortak özellikleri4
- zamanda yolculuk4
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz3
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- bungalov ev ücretleri2
- mantı abartılmış balon bir yemektir6
- sevgilisine ayı diyen kız3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi8
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- avustralya9
- one night stand sonrası yine görüşürüz demek2
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- günün şiiri6
- kanaat önderi2
- türkiye12
- onu anlatsana biraz4
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı2
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- ilk ev hapsi bilekliğim2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- bir şeyler söyle10
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum3
- curaçao2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak2
- vincenzo montella8
- yunan adaları3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- malum2
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir sözlük kızına yapılacak en güzel iltifat2
- türkiye gruptan çıkar mı2
- bulutsuzluk özlemi2
- bir kızı doyurmak7
- tuğba kuruyemiş3
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4

samsung galaxy tab 10.1 dünyanın en ince tabletidir an itibariyle. ~yahu siz koca bir çılgınsınız bunun başlığı anca mı açılıyor?~
tabletlerin benim için harici harddiskleri destekleyene kadar bir hiç olduğu halde ~(ya da tabletlerde çalışan harddi… devamını gör

facebook da bile 1 buçuk milyon hayranları varken niçin bizin sözlük yazarları bu adamın sesini, bu grubu ve harika parçalarını keşfedememişler diye şaşırdığım `train` isimli grubun solistidir. sesi aşkın heyecanıyla dolu sanki, öyle hissediyorum ben… devamını gör

algida'nın bu sezon çıkardığı çikolata-brownie ve badem-karamelli olamak üzere iki çeşidi olan yeni ürünüdür.
gördüğüm en şık dondurma kabına sahip bu ürün. gözlük kabı gibin içindeki lezzeti merak ediyor insan. an itibariyle çikolata brownie olanı … devamını gör

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

`uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları` başlığının öteki teki.
burada yazar olarak görev yapan erkek arkadaşların fotolarıdır bunlar. kimi face'ye atar kimi twitter'a atar fotolarını.

90 lı yılların başında oynadığı aerosmith klipleriyle benim gibi ergenliğe yeni adım atmış birçok gencin hayranlığını kazanan aktrist...~off off~

zeki, entellektüel, cift karakterli, huysuz ve huylu, kararsız, sempatik ,arkadaş canlısı, cekici vs.. aslında bütün burcların özelliklerinden almıstır. o yüzden çözmek zordur ikizler kadınını..

`sinan yaman` adlı bir şahsiyet tarafından kurulmuş yarı insan yarı `guru`lardan oluşan bir topluluk akademisi. geleceğin gurularının eğitildiği yer, allah onları başımızdan eksik etmesin.

benim gibi insandır. hayattan soğumuş, hayata malup olmuş insandır. tüm acılara ve mutsuzluklara rağmen yaşayan kim var ki başka?

''kurban bayramında koyun kesemeyen arkadaşlar profil fotolarına koyun fotoğrafı koyarak vicdanlarını bi nebze olsun rahatlatabilirler'' sloganı ile gerçekleştirilecek şefkat ve merhamet yüklü eylemdir.

tesettürün asıl amacı vucut hatlarını kapatmaktır. iki medeniyet arasına sıkışmış olan insan modeli gibidir bu görüntü. seçimdir, tercihtir, lakin ya öyle karanlık ol, ya böyle medeni denilesi durumdur. kısacası görüntü olarak tezattır.