bugün
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- bir bela geliyor11
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- damarlı kol kası fetişi9
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı22
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- kolejle devlet okulunun farkı10
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- bugün can sıkan şeyler10
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- bıyık mı bıraksam acaba3
- antipanik3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- sözlükteki şizofreni hastaları lütfen bir olalım4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj4
- beni seven var mı aranızda3
- bekarlık8
- kırbaçla beni şemsiyeli4
- anın görüntüsü25
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- ismail kartal32
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- sakalımı uzarsam mı2
- harf yok diye çaylak olunan dönem4
- gocu35
- öbür sözlük2
- hediye olarak bir kavanoz turşu7
- anın fotoğrafı23
- kedi3
- çok mutsuzum6
- cenap abi10
- kinci sözlük3
- sözlük erkeklerinin bıyıkları3
- fenerbahçe18
- sözlüğü nerden buldunuz6
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- bilgisayar oyunu oynayan 40 yaşındaki adam4
- karton toplayan vasıfsız2
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- naruto dayıya aşık oldum4
- pierre auguste renoir2
- soft care clinic2

samsung galaxy tab 10.1 dünyanın en ince tabletidir an itibariyle. ~yahu siz koca bir çılgınsınız bunun başlığı anca mı açılıyor?~
tabletlerin benim için harici harddiskleri destekleyene kadar bir hiç olduğu halde ~(ya da tabletlerde çalışan harddi… devamını gör

facebook da bile 1 buçuk milyon hayranları varken niçin bizin sözlük yazarları bu adamın sesini, bu grubu ve harika parçalarını keşfedememişler diye şaşırdığım `train` isimli grubun solistidir. sesi aşkın heyecanıyla dolu sanki, öyle hissediyorum ben… devamını gör

algida'nın bu sezon çıkardığı çikolata-brownie ve badem-karamelli olamak üzere iki çeşidi olan yeni ürünüdür.
gördüğüm en şık dondurma kabına sahip bu ürün. gözlük kabı gibin içindeki lezzeti merak ediyor insan. an itibariyle çikolata brownie olanı … devamını gör

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

`uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları` başlığının öteki teki.
burada yazar olarak görev yapan erkek arkadaşların fotolarıdır bunlar. kimi face'ye atar kimi twitter'a atar fotolarını.

90 lı yılların başında oynadığı aerosmith klipleriyle benim gibi ergenliğe yeni adım atmış birçok gencin hayranlığını kazanan aktrist...~off off~

zeki, entellektüel, cift karakterli, huysuz ve huylu, kararsız, sempatik ,arkadaş canlısı, cekici vs.. aslında bütün burcların özelliklerinden almıstır. o yüzden çözmek zordur ikizler kadınını..

`sinan yaman` adlı bir şahsiyet tarafından kurulmuş yarı insan yarı `guru`lardan oluşan bir topluluk akademisi. geleceğin gurularının eğitildiği yer, allah onları başımızdan eksik etmesin.

benim gibi insandır. hayattan soğumuş, hayata malup olmuş insandır. tüm acılara ve mutsuzluklara rağmen yaşayan kim var ki başka?

''kurban bayramında koyun kesemeyen arkadaşlar profil fotolarına koyun fotoğrafı koyarak vicdanlarını bi nebze olsun rahatlatabilirler'' sloganı ile gerçekleştirilecek şefkat ve merhamet yüklü eylemdir.

tesettürün asıl amacı vucut hatlarını kapatmaktır. iki medeniyet arasına sıkışmış olan insan modeli gibidir bu görüntü. seçimdir, tercihtir, lakin ya öyle karanlık ol, ya böyle medeni denilesi durumdur. kısacası görüntü olarak tezattır.