bugün
E
evalina11 yıl önce
bbg kaan
bbg tarihinin gelmiş geçmiş en efendi yarışmacısı. annesi de heyecanlı bir şey tabii. eline oğlunun posterini alıp sokakta ''bu çocuğu ben doğurdum!'' diye gezeliyor falan. hoş şeyler.
E
evalina11 yıl önce
bbg kaan
bbg tarihinin gelmiş geçmiş en efendi yarışmacısı. annesi de heyecanlı bir şey tabii. eline oğlunun posterini alıp sokakta ''bu çocuğu ben doğurdum!'' diye gezeliyor falan. hoş şeyler.
E
evalina11 yıl önce
bbg kaan
E
evalina11 yıl önce
denize makyajli ve hatta kırmızı rujla girmek
E
evalina11 yıl önce
denize makyajli ve hatta kırmızı rujla girmek
E
evalina12 yıl önce
kıvanç tatlıtuğ benzeri yakışıklı polis
ortalama bir tip abartmayın kızlar. bende bi an harbiden yakışıklı sandım. edit:pembe gömlekli polisin tam önünde duran poliste arka sokaklar mesut galiba.
E
evalina12 yıl önce
kıvanç tatlıtuğ benzeri yakışıklı polis
ortalama bir tip abartmayın kızlar. bende bi an harbiden yakışıklı sandım. edit:pembe gömlekli polisin tam önünde duran poliste arka sokaklar mesut galiba.
E
evalina12 yıl önce
sedef avcı
`yaprak dökümü`nde neclanın nişanlısının kardeşi rolünü oynayan ve gercek hayatta da bu oyuncuyla evli olan genç oyuncu.
E
evalina12 yıl önce
helin avşar ın 14 mart 2014 pozu
Uzun bacaklı görünmek için zorladığı pozdur. Spider-Man mi desem Matrix mi birşeye benzemiş ama neye çıkaramadım. (img:#602348)
© copyright 2005 - 2026