bugün

entry'ler (1)

pakkan okulları

itibarınıza gölge düşürmeye çalışmak ve benzeri davranışlar gösteren insanlar aslında sizin başarılı olacağınıza canı gönülden inanan insanlardır. Ancak yüreklerindeki kara duygulardan kurtulamamışlardır. Başarılı insanları toplum önünde, gerçekten uzak söylemlerle küçük düşürmeye çalışırken, vicdanlarında rahatsızlık hissetmemelerini, gerçek eğitimcilerin değerlendirmesine bırakıyoruz. Zamanlarını eğitimciliği öğrenme adına araştırma ve bilgi edinmeye harcamalarını tavsiye ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bugün itibariyle okuduğumuz bu yazının açıklamasını yapmak gereği duyduk.

Üniversitenin bu yıla kadar kullanmış olduğu çelik konstrüksiyon yapı olan okul binamız VAV Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından iç ve dış revizyona girerek MEB kriterlerine uygun olarak hazırlanmıştır.

Güçlendirme, depreme dayanıklılık yapım esnasında hassasiyetle önemsenmiş olup statik raporlar Mühendislik firması tarafından onaylanmıştır.

Okul açmak çocuk oyuncağı değildir. Bir okulun açılabilmesi için kira süresinin eğitim süresinden az olmaması gerekir ve bu kira, şartlara uyulduğu takdirde çok uzun yıllar devam eder.

Gerek kampüs gerek can güvenliği gerekse eğitim kadrosu olarak istanbul’un göz bebeği olacak okullardan birini gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.
Bu arada yine yazıda belirtildiği gibi; Pakkan Okulları kurucusu Yasemin Pakkan’ın adına kayıtlı Beykoz’daki okulundan başka bir eğitim kurumu bulunmamaktadır.