entry'ler (25)

esmer yosma

güzelim diye bağırmaktadır. biri sustursun şunu.

gözünün önündeki x i bulmaya çalışmak

çok anlamsız bir eylem.

esmer yosma

yosmadır.

türk kızlarının çok çok ucuz olması

(bkz: erkeklerin gerçekten de gerizekalı olduğu gerçeği)

esmer yosma

yosma kelimesinin asıl manasını bilmeyen cahil yazarlar tarafından yaftalanan yazar. şimdi gidip biraz türkçe sözlük okuyun. öperler.

sigaranın kadınları seksi gösterdiği gerçeği

türkiye'nin gerçeği olamayacak gerçektir. türk kızlarını tenzih ederek devam edelim; uzun saçlı erkekler nasıl seksiyse sigarayı tutuşu zarif bir kadın da bir o kadar çekicidir nazarımda.

ayrıca sözlük yazarlarının da ne kadar ucuz olduğunu görmemize sebebiyet veren tespit..

çirkin, abazan, özenti, kıllı, sıkıcı, atarlı özelliklerinin yanında lafı bile edilmeyen tespit. biri bu konuya da el atmalıydı tabii ki.. yorum mod on.

erkeklerin gerçekten de gerizekalı olduğu gerçeği

bir vajina için romanlar yazan nesilin gerçeğidir. kulakları çınlasın biraz dedik. öperler.

umarım esmerdir ve umarım yosmadır

bir sözlük yazarının tanımlanmasında kullanılmış kelimeler topluluğu. ne kadar da ümit dolu, ne kadar da çaresiz..

evet esmer ve sandığınız gibi gerçek bir yosmayım!!

sözlük yazarlarının benzediği ünlüler

(bkz: Burcu esmersoy)

durduk yere naber diye mesaj atan kadın

bak yine geldi, canımızı sıkan kadın yahu.

öpüşürken bıyıkları batan kezban

''ah be abim be, kaç kez dedim sana delikanlı adamsın biraz kendine çeki düzen ver. aslan abim benim. canım abim. '' dedirtendir .

güzel bir kız gerçekten aşık olabilir mi sorunsalı

etrafında gerçekten ondan etkilenen adamların, cesaretini kıracak kadar güzel olduğu için şanssız kızdır aslında. erkekler ona yaklaşmaya çekinirler genellikle. reddedilme korkusu sizi yıldırmamalı beyler.

uludağ sözlük yazarlarının aşırı tatlı olması

her insanın rahatça fark edebileceği gerçek.

buraya gelmeden önce sizlerle ilgili birçok ön yargım vardı. öncelikle sizlerden bunun için özür diliyorum. avam bir topluluk olduğunuza aranızdan birkaç arkadaşım beni inandırmıştı. gerçekten de ekşi sözlük gibi samimiyetsiz bir ortamdan, böyle bir sıcaklığa kavuşmak çok hoş. en basiti ''harun abi'' demediniz henüz. ahahah.

bayan yazarların şu an dinledikleri şarkılar

kızların ifşa olmak için yazdığı şarkılardır. hey yıllardır bir kadına hasret kalmış bakir genç sana gün doğdu.

güzel bir kız gerçekten aşık olabilir mi sorunsalı

''güzel kadın da neticede insandır ve insanlar aşık olurlar.'' cümlesiyle çözülebilecek sorunsal. güzel kadınlar elbette aşık olur, hem de kimsenin olmadığı kadar. gözlerine o tutkuyla bakan erkeklerin hepsi onun çocukları gibidir. onları sakınır.

ben evlenince de vermem diyen kız

zaten daha önce de verdiği için, uydurduğu yalanın anlaşılmasını istemeyen kızdır.

durduk yere naber diye mesaj atan kadın

aranan kadındır. gereğini onun yerine arz ediyorum. ahahaha.

öpüşmek

sanatın insanlar arasına indirgenmiş halidir. ben de direniyorum evet ama aşka. ahahahah.
© copyright 2005 - 2026