entry'ler (1)

uludağ üniversitesi eğitim fakültesi

Niçin bu kadar kötülendiğini anlamamış bulunmakla beraber okuduklarımdan dolayı konuya yorum yapma gereğinde bulundum. Tabi bu kötüleme durumunu okuduklarımın epey zaman önce yazılmasına da bağlıyorum. Öncesi hakkında bir yorumda bulunamam.
Buraya gelip amaç '' Ya bir kere üniversite okuyoruz varsın gezelim, içelim, dağıtalım... '' ise belirli şehirler dışında diğer şehirlerden çok da bir farkı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
En batıdan en doğuya kadar farklı üniversitelerde eğitim gören birçok arkadaşım olmakla onlardan da edinmiş olduğum bilgi; Uludağ Üniversitesinin de, o sevilmeyen otomasyon sisteminin de diğerlerinden çok daha iyi özelliklerinin olduğudur. Hele ki sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği okuyacaksanız iyi ki buraya gelmişim demenize neden olacak bir Müzik Öğretmeniniz olacak. Başka üniversitelerde yaşayamayacağınız türden değerler kazanmanıza sebep olacağını düşünüyorum.
Kimseyi yargılamak haddimiz değil, fakat - doğruya doğru - evet, alanında çok da başarılı görmeyeceğiniz eğitmenler de olacak muhakkak. Maalesef nerede yok ki? Fakat ben genel olarak eğitmenlerinin iyi olduğunu düşünüyorum.
Binalarının da güzel olduğu söylenemez. Sınıflarının da... Yavaş yavaş geliştirilebileceğine inanıyorum. Ayrıca amfi hayal ediyorsanız; onu burada bulamayacaksınız. Fakat bu tarz şeyler benim çok da önemsediğim konular olmadığından bunlara takılmıyorum. Unutmadan şunu da belirtmeliyim ki Eğitim Fakültesi D Blok oldukça güzel ve yeni bir bina. Daha çok yabancı filmlerde gördüğümüz okul ortamını anımsatıyor. içindeki dolaplar, tablolar, masa tenisi alanı olması ve dahası ... Burada güzel sanatlar eğitimi veriliyor fakat bizim de orada işlemekte olduğumuz bazı derslerimiz oluyor.
iyi ve sağlam arkadaşlıklar kurabilirseniz güzel bir üniversite hayatı geçirebileceğiniz kanaatindeyim. Muhakkak ki bu nerede olursa olsun böyledir zaten.
Kendinizi geliştirmek için kurslara yazılmanın , etkinliklere katılmanın sizlere fayda sağlayacağını söyleyebilirim. Sürekli bir araştırma halinde olmanız iyi olacaktır.
Diğer üniversiteler hakkında da bilgi edinildiğinde mükemmeli aramamızın gereksiz olduğunu, herkesin bir şeylerde sürekli bir eksik veya kusur bulduğunu göreceksiniz.
Sonuç olarak ben iyi ki buradayım diyorum.
© copyright 2005 - 2026