bugün

entry'ler (36)

parkta erkeklere cinsel seks teklif eden amcalar

cinsel olmayanı nasıl oluyor diye düşündürttü.

qtilewm

Yaklaşık 4 yıldır kullandığım pencere yöneticisi. Harika bir dökümantasyonu vardır. Ve görece kolay bir dil olan Python ile yazılmış. Configürasyon dosyası da bildiğin .py dosyası. Yani burada neler yapacağınız tamamen bilgi ve becerinize bağlı. Eğer ki linux ya da bsd kullanıyorsanız bir qtile'a göz atmanızı şiddetle öneririm.

Kendi masaüstümün görselini sizinle paylaşıyorum sözlük:
görsel

pencere açık uyumak

Mecburen açık uyuyorum. Sineklik olmasına rağmen hala içeri sivrisinek girmeyi başarıyor. Sanırım sürgülü olduğundan kenardaki boşluklardan giriyorlar içeri.

arabaya tecavüz eden adam

(bkz: üstü tessettürlü araba)

ermeni soykırımı

(bkz: sözde)

chp yüzde 90 oy alsa bile iktidar olamaz

Resmen darbe çağrısıdır. Ayrıca Chpyi bırak, herhangi bir parti iktidar olduğunda destek verecek ilk kişi bu şahıstır.

bir gayde olmazsa olmaz dediğiniz şey

Bu abiye göre iphone:

https://youtu.be/3u7hZzz5whk&t=8

türkleri döve döve öğretilmesi gereken şeyler

Yaya geçidinde durmayı öğretmek. Her yaya geçidinden geçerken sürekli tetikte olmak zorunda kalmaktan aşırı sıkıldım. Bir de yetmezmiş gibi yaya geçidine araç parkeden tipler. Hatta bazıları iki kaldırıma da parketmiş. Amk malı nasıl geçeceğim karşıya!

güzel kızların size abi demeye başlaması

Hiç birşey değiştirmeyen bir durum. Kaç tane bana abi diyen kız girdi hayatıma.

karım isterse onlyfans açabilir diyen erkek

World's Gavat Award goes to...

en son ne yediniz

Mexican beer + doritos taco, şimdi de dominos pizza yiyorum. Cheat günüm

erkeklerin kötü kalpli kadınlara aşık olması

Erkekler kadın değildir. Bir takım kadınlar bize gelip, ilgisini gösterip de aralarından birini seçmeye çalışmıyoruz ki. Birilerine biz gideriz artık bizi kim seçerse.

öldükten sonra ne olacak

13.7 milyar yıldır yoktunuz. Ödükten sonra da bunun kat kat misli süreler de yok olmaya devam edeceksiniz.

orospuluk yapan insan kötü insan mıdır

Orospuluk yapan kötü insan mıdır birşey diyemiyorum. Amü kötü insan kesinlikle orospudur.

suriyeliler olmasaydı aç kalırdınız aç

Zaten aç olan Türk milletine o kadar da koymayacak durum. Bu beslemelerin tez vakit gönderilmesi gerekiyor. Bu adamları entegre etmek mümkün değil. Bir 10 yıl içinde başımıza bela olacaklar.

fatih altaylı'nın gurbetçilere olan eleştirisi

Adam yerden göğe kadar haklı. Burada yaşamıyorsan burayla ilgili karar vermeyeceksin.

klasik erkek yalanları

Hayatımda gördüğüm en güzel kızsın, ilk defa böyle şeyler hissediyodum diye uzar liste.

cinlerin hep dine inananlara bulaşması

Bir de genelde böyle köy ortamlarında olur. Hiç şehirde duymazsın. Duyarsanız da etiler, nişantaşı, kadıköy gibi yerler değildir yani.

durup durup çok güzelsin diyen erkek

Demans başlangıcıdır. Bazı vakalarda erken yaşta gözlemlenebiliyor.

kendini güzel sanan kız

Kesinlikle ve kesinlikle hint kadınıdır.
© copyright 2005 - 2026