bugün
- hikayeyi devam ettir28
- nickten isim tahmini yapmak59
- pizzada ince hamur tercih eden erkek7
- uysaljakoben15
- yazarların zeka seviyeleri8
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- kuvvet formülünün analizi4
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor3
- kapalı maraş6
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- ammına koydumun ergenleri7
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- ilah5
- güzel kızların pizza yemesi7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- kuşkaş2
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- aşçı nüvit efendi2
- midyeci ahmet3
- komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim2
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler3
- başlıkların arşivlenmesi3
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- pizza sehpası3
- şeker portakalı nı müstehcen bulan meb2
- kendini mehdi sanmak5
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- aylık 493 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ahmet sezer bey adamdır2
- hayattan zevk alamamak6
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- ona bir şey söyle7
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- telefon sapığı5
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- sözlükte şer ittifakı oluşması2
- homofobik erkek5
- bilgi içerikli entry giriyorum4
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
entry'ler (13)
iyi gol paslarının ve güzel şutların takımlara maç kazandırmaya yetmediğini bugün bir kez daha görmüş olduk. Maç 1-0 lehimize devam ederken Ferdi Kadıoğlu'na kızman yanlıştı. Takım arkadaşının özgüvenini kırmana gerek yoktu. Moral bozucu davranışından sonra 2-1 geriye düşmemiz tesadüf değildi. Kötü oynamadın ancak Ferdi kadar ayağında topu tutma, topu kaptırmadan sürme, hızlı depar atma becerin yok. Son olarak, tek kişi maç kazandıramaz, futbol takım oyunudur.
not: fb
not: fb
10 yıldır maaşları düşen emekliler maaşlarının düştüğünü 10 yılda anlayabildi. Hala içlerinde maaşlarının düşük olduğunu anlamayanların olduğu, Türkiye'nin okumayan, araştırmayan en çok ezbere konuşan, yıllarca gençlerin kafasını şişiren emekli X kuşağı yavaş yavaş tarih oluyor.
2027 yılında yüksek bir ihtimalle fransa cumhurbaşkanı seçilecek eski tüfek solcu politikacı.
2024 avrupa futbol şampiyonası'nda (bkz: cenk tosun)'un giydiği forma numarasıdır.
arda, adam eksiltmelerde zayıf kalıyor. çalımla gitmek istediği yerlerde rakibine top kaptırıyor. uzun süredir oynamadığı için mi yoksa fiziksel olarak yeterince kendisini geliştiremediği için bilemiyorum. arda'nın kendisini geliştirmeye daha çok odaklanması gerektiği açık. neden oynatılmıyorum sorusu yerine neden yedek kalıyorum sorusunu kendisine sormalı. doğru bakış açısı çözüme ulaşmada anahtar olabilir.
sarı kart cezalısı hakan'ın yerine kerem veya cenk'in oynaması durumunda arda, hakan'ın mevkisinde oynacak. öyle olursa hakan ve arda karşılaştırması alevlenecek.
Özgür Bey'in giydiği ceket yakışmış ama insan rakibine benzememeli değil mi *.
soğan yerine sarımsaklı yapılan bir menemen tercihidir. sağlıklı bir yemektir. sağlık yerine ağız tadını önemseyen çoğu kişinin beğenmeyeceği bir menemen çeşididir.
Yemekte soğan sevmeyen tanıdıklarım oldu ama biber ve domates yemeyen görmedim, duymadım. Soğansız menemen yapılabilir, tercihe kalmış. mesela ben menemene bazen soğan yerine sarımsak atarım, tamamen zevk ve tercih meselesi.
berber, esnaf, aşçı, şoför, yazılımcı, yapay zeka uzmanı, iş insanı, siyasetçi, grafiker, müteahhit, gazeteci, tekniker, tamirci ve adı yazılabilecek bir çok meslek. üniversite ile vakit kaybederek hayatı ıskalamak istemeyenlere yardımcı olmak için yazıldı.
geleceğin bir mesleği olmaya aday bir internet fenomenidir. henüz pratikte yeterince uygulanmamaktadır. (bkz: nesne interneti uzmanı) olmak için üniversite okumaya gerek olduğu kanaatinde değilim.
Gelecekte ismi çokça duyulacak meslekler arasında yer almaktadır. Yapay zeka hayatımızı girdikçe geleneksel mesleklerin sayısında azalışa neden olmakla birlikte, yeni meslek alanlarının doğmasına neden olacaktır. Yapay zeka araştırmacısı, yapay zeka uzmanı, makine öğrenimi uzmanı, nesne interneti uzmanı gibi isimlerini aşina olmadığımız yeni meslek türleri ortaya çıkacaktır.
Fransız icadı olduğu söylenir. Les femmes le portent.