bugün
- en sevilmeyen ev işleri5
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri5
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan2
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- neden okula gitmek zorundayız2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- ölmeyi dilemek2
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- kabataş olayı görüntüleri8
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğuzhan uğur12
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- slavko vincic15
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- ispanya20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- nervio11
- horoz hayası çorbası5
- aklını yitirmek4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- 2026 dünya kupası25
- bira cips6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- tememda kenka nalaka10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- manyak olmaya karar verdim9
- laptop5
- kadim kültürler4
- ona bir şey söyle9
- futbol14
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
entry'ler (72)
Learning to extract information from semi-structured text using a discriminative context free grammar.
http://dl.acm.org/citation.cfm?id=1076091
bulan [email protected] adresine yollayabilirse çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkürler.
http://dl.acm.org/citation.cfm?id=1076091
bulan [email protected] adresine yollayabilirse çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkürler.
http://www.erc.metu.edu.tr/menu/series07/0705.pdf
adresindeki makaleyi bulamıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim
adresindeki makaleyi bulamıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim
eger mevsimlerden kış ise ve leş gibi kokan insan kaşe mont giymişse ve hava yagmurluysa o leş gibi koku da monta sinmişse ve bu insan dolmuşta gelip yanına oturuyorsa o zaman çok fena olur.
Mutki de askerligini yeni bitirmis biri olarak soyluyorum:oradan cikan kemikler birligin icinden cikmamistir, kavakbasi koyune giden yolun kenarindaki coplukten cikmistir. birligin icinin de kazilacagi soyleniyor ama daha net bir bilgi yok ortada.
"niye iki kat vergi alıyoruz, haklarını yarıya indirelim olsun bitsin" diye düşünmeme neden olan durumdur.
(bkz: şaka la şaka)
(bkz: şaka la şaka)
belki uykunun kıymetini daha iyi anlamak için, uykuya ne kadar muhtaç olduguna kendi vücudunu ikna etmek için bilerek uyumayan insandır. bu insan aynı zamanda susadığında su içmeyerek susuzluk katsayısını artırıp suya ne kadar muhtaç olduğunu görmek ister.
aracın arkasına "rahmetli de sollamıştı, miras değil alın teri" tarzı kamyon arkası yazılar yazarak kah duygulanmamızı kah tebessüm etmemizi sağlardı.
Dün gece beni filitreli düşüncelere gark eden, müthiş cümle.
Akıl insanları diğer bütün canlılardan ayıran yegane olgudur. aklımız olmayaydı birbirlerinin bitlerini ayıklayıp iştahla yiyen maymunlardan, mart ayında dişi kediyi nerde zangoçlarım diye düşünen kedilerden bir farkımız olmazdı.(ikinci örnek tam da olmadı ama...)
Şu fani hayatta unutulmayacak hiçbir hadise yoktur. insanoğlu kendisine en acı veren 'an'ları bile unutabilir. buradaki 'unutmak' kelimesini 'asla hatırlamamak' olarak ele almamak lazım. hayatımızda çok 'acı an'lar olmuştur elbet, (en yakınımızdaki insanların ani ölümleri, en sevdiğim diye düşündüğümüz insanların zamansız terkedişleri...) ve biz bu acı anları mutlaka hatırlarız, fakat her hatırladığımızda yüreğimizin cızz edişi bir öncekine göre dah acısızdır, ve hiçbiri de ilk andaki kadar tahrip edici olamaz. işte bu duygulardaki şiddetin azalması unutmaya bir örnektir bence, hatırlanan an, 'ilk an'daki kadar üzüntü vermiyorsa bu 'o an'a karşı bir saygısızlıktır ve unutmak daha onurlu bir davranış olacaktır.
insanın unutacağını biliyor olması üzücü, çünkü; 'acı' diye nitelediğimiz durumlar bizim için çok kıymetlidirler ve onları her zaman ilk andaki eli ayağı titreten haliyle hatırlamak isteriz. ama elden bir şey gelmez...
işte burda da bizim için fevkalade bir fark olan 'akıl' devreye girer ve insanoğlu 'o an'ları unutur.
işte bu yüzden 'unutmak' tanrı tarafından bize verilmiş bir ödüldür.
işte bu yüzden 'unutmak' bir nimettir.
ve 'seni asla unutmayacağım' demek çok büyük bir yalandır.
Akıl insanları diğer bütün canlılardan ayıran yegane olgudur. aklımız olmayaydı birbirlerinin bitlerini ayıklayıp iştahla yiyen maymunlardan, mart ayında dişi kediyi nerde zangoçlarım diye düşünen kedilerden bir farkımız olmazdı.(ikinci örnek tam da olmadı ama...)
Şu fani hayatta unutulmayacak hiçbir hadise yoktur. insanoğlu kendisine en acı veren 'an'ları bile unutabilir. buradaki 'unutmak' kelimesini 'asla hatırlamamak' olarak ele almamak lazım. hayatımızda çok 'acı an'lar olmuştur elbet, (en yakınımızdaki insanların ani ölümleri, en sevdiğim diye düşündüğümüz insanların zamansız terkedişleri...) ve biz bu acı anları mutlaka hatırlarız, fakat her hatırladığımızda yüreğimizin cızz edişi bir öncekine göre dah acısızdır, ve hiçbiri de ilk andaki kadar tahrip edici olamaz. işte bu duygulardaki şiddetin azalması unutmaya bir örnektir bence, hatırlanan an, 'ilk an'daki kadar üzüntü vermiyorsa bu 'o an'a karşı bir saygısızlıktır ve unutmak daha onurlu bir davranış olacaktır.
insanın unutacağını biliyor olması üzücü, çünkü; 'acı' diye nitelediğimiz durumlar bizim için çok kıymetlidirler ve onları her zaman ilk andaki eli ayağı titreten haliyle hatırlamak isteriz. ama elden bir şey gelmez...
işte burda da bizim için fevkalade bir fark olan 'akıl' devreye girer ve insanoğlu 'o an'ları unutur.
işte bu yüzden 'unutmak' tanrı tarafından bize verilmiş bir ödüldür.
işte bu yüzden 'unutmak' bir nimettir.
ve 'seni asla unutmayacağım' demek çok büyük bir yalandır.
babanı da al git burdan denilesi çocuktur.
cem yılmaz`in filmlerinden kufur ogrenip, bu durumu da gelip babasina belirten cocuktur.
altına bir de paçalarından yukarıya doğru alevler fışkıran bi şort giyip, parmak arası terlik ve motorsiklet kasketi gibi gozluklerle plajlara çıktınmıydı senden yamanı yoktur artık o ortamda.
en garibi de Balıkesir şöförler odasının duvarında yazıyordur heralde: "Türk şöförü en asil duygunun insanıdır." M. Kemal Atatürk.
bıyıkları olan kızdır. sorun değildir. evlenince de mak3 ve traş köpüğünü ortak kullanırsınız artık.
kızı bir daha goremeyecegin durumdur.
(bkz: orayı yıkarlar)
(bkz: orayı yıkarlar)
asgari ucretle bile iş bulabilmişse kendisini şanslı sayması gerekir, zira nice üniversite mezunları asgari ucretli bir işe razı durumdadır.
bi de bayansa bu, abooooov.
11cm burna sahip adamdır. geçen gün televizyonda gordum adamın burnunu ölçtüler 11cm abi, bazılarının pipisi bile o kadar değil. abim çayı pipetle içiyordu. işte o adam keser anca traş olurken burnunu.
dolmuşta giderken arkamdaki iki gencin diyalogudur:
- Abi ya sevgi ye çıkma teklif ettim sonunda.
- eee ne dedi olum.
- farketmez dedi abi.
- Abi ya sevgi ye çıkma teklif ettim sonunda.
- eee ne dedi olum.
- farketmez dedi abi.
tarık mengüç.