bugün
- osuruktan şiirler41
- açılım4
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- zorunlu eğitim9
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- adana kebap5
- sözlükten soğuma nedenleri17
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- ben geldim kerkenezler18
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- türker ertürk2
- velvet'in aylık geliri6
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- yeni anayasa4
- claudian clouds22
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- küçük sürprizler yapmak5
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- iyi parti17
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- kısır9
- simko315
- bir daha doğmayacak olmak4
- insan klonlama2
- 777 diyen erkolar8
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- beyaz tenli gotik kız3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- akrep burcu kini8
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- alttaki yazara motto ver16
- mini etek karşıtı seküler2
- türbanı yasaklayan mallar2
- gollumun gözü yüzükte6
- normal taklidi yapmak4
- çerçeve yasa35
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- bir gün uludağda kapanacak3
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
entry'ler (19)
ismet inönü yaşasa zürafa sokak'ta verirdi
ırkçı, yobaz, barbar diyen kardeşlerim; izleyiniz.
uygur türk'ü yavrucağıza çinlilerin yaptığı işkence. bu bir değil, yıllardır her gün, her saat, her dakika yaptıkları şeyler. lütfen bu bestenin sahibini, sevenlerini ve de aynı davayı savunanları barbarlıkla suçlamayınız.
https://www.facebook.com/...c/videos/547436885404868/
"alınacak öcü, türkmenin, kafkasın, çeçenin ve uluğ türklerin. yemin olsun. gök girsin kızıl çıksın."
uygur türk'ü yavrucağıza çinlilerin yaptığı işkence. bu bir değil, yıllardır her gün, her saat, her dakika yaptıkları şeyler. lütfen bu bestenin sahibini, sevenlerini ve de aynı davayı savunanları barbarlıkla suçlamayınız.
https://www.facebook.com/...c/videos/547436885404868/
"alınacak öcü, türkmenin, kafkasın, çeçenin ve uluğ türklerin. yemin olsun. gök girsin kızıl çıksın."
eger bb ışid'i destekliyor olmasaydı, ışid haburdan girmeden validelerini bellerdik ama malesef hükümetin tavrı sürpriz olur. dün ışid 250'den fazla müslüman türkmen öldürdü, 4 cami, 3 türbe patlattı bir haber kanalına bile çıkmadı. israil 24 tane müslüman öldürdü, bütün haber kanalları gün boyu onu gösterdi, twitterda milyonlarca tweet atıldı israile lanet okuyan... vaziyet bu
"allah, kuran, vatan, bayrak aşkını" anlamaktır
olsun bizim uefa kupamız var.
hadi aşkım, behlül kaçar... bu replik çok fenaydı.
bu şerefsiz, bebek katiline verilebilecek en güzel cezayı açıklıyorum. bunu alıp çağlayan meydanında çarmıha gerelim, sonra çağıralım ne kadar şehit yakını varsa, çağıralım ne kadar gazi varsa, çağıralım anasını satiym, linç edelim öldürelim şu vatan hainini, gençken mit ajanı olarak çalışmış sonra da vatana ihanet etmiş o.. cocugu, linç edilmek en güzel ceza olur ona
karın bölgesinden bir sıcak hava dalgası, bir adrenalin, bir endişe böyle aynı zamanda bir mutluluk...
Sayfasının reklamını yapmak için yanlış yerlerinden atan sayfa adminlerinin uydurduğu yalanlar.
Ne Mutlu Türküm Diyene, Kahrolsun PKK, O. C Ocalan, Vatan Sağolsun, Milletimizin Başı Sağolsun, Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin, Toprakları bol olsun.
wallhack açarsan içeri girmene gerek kalmaz.
Abimin ölümüne sebep olan adamı linç ederek öldürmekten sonra, hayattan tek isteğim..
geçe hafta kuzey güneyin fragmanında görünce sevindiğim ve 'iyi bari, şarkıyı bir tek ben seviyordum, kuzeygüneyde duyulunca patlar bu şarkı, yalnız kalmam' diye düşündüğüm ve haklı çıktığım Hakim Bey şarkısının sahibi.
kramp değildir o kramp olsa duramazlardı.
ağzım yamuldu doktor bey diye ağlayanların ağzının yamulma sebebi.
genç, ergen, abaza hatta ve hatta direk liseli yazarlardır.
otobüsteki ter kokusunun miktarına bakmak en etkili yoldur.
sanılanın aksine, kahvaltıyı baklava ve türk kahvesi ile değil; nohut dürümü, ciğer dürümü, kavurma ve ayran ile yapmaktır.
mesela buraya gelip entry girmek........