bugün
E
elroy7415 yıl önce
bir tane iyi donu olan adam
özel anlarda giyebileceği tek bir donu olan adamdır.
E
elroy7415 yıl önce
her gelin güzeldir yalanı
külliyen yalandır, kadın çirkinse gelinlik melinlik işe yaramaz kardeşim çirkinse çirkindir.
E
elroy7415 yıl önce
ben bu yazıyı araplara yazdım
araplara ne kadar iki yüzlü ve ırkçı olduklarını anlatmak için yazılmış yazıdır. araplar sözde müslüman olmalarına rağmen müslümanlığın temel prensiplerine uymamaktadırlar. arap kadınları yemek yedikten sonra yağlı ağızlarını ve ellerini başlarındaki… devamını gör
E
elroy7415 yıl önce
araplara ne kadar iki yüzlü ve ırkçı olduklarını anlatmak için yazılmış yazıdır. araplar sözde müslüman olmalarına rağmen müslümanlığın temel prensiplerine uymamaktadırlar. arap kadınları yemek yedikten sonra yağlı ağızlarını ve ellerini başlarındaki… devamını gör
E
elroy7415 yıl önce
E
elroy7415 yıl önce
apollo 11 in bilgisayarı
apollo 11 de bulunan günümüze göre çok ilkel bir bilgisayardır, oyun bile oynanmayacak kapasitede olup bugünün standartlarıyla nasa nın Apollo 11 için kullandığı IT teknolojisi etkileyici gözükmeyebilir. Ancak bir hesap makinesinden bile daha güçlü o… devamını gör
E
elroy7415 yıl önce
hürrem in çirkin olduğu gerçeği
hürrem sultanın boktan bi tipi olduğu gerçeğidir.
E
elroy7415 yıl önce
sultan süleyman midesiz miydi sorunsalı
hürrem sultanın gerçek portrelerine baktığınız zaman eblek gözlü bişi olduğunu görürsünüz bugün en abaza erkek bile kolay kolay bakmazdı herhalde ama sultan süleyman hürreme aşık olmuş üzerine de defalarca yatmıştır, nasıl bir midedir bu.
E
elroy7415 yıl önce
atatürk zamanında bilgisayar varmış
http://www.cankiri.gov.tr/ http://www.cankiri.gov.tr/ortak_icerik/manset/cankiri/cankiribilgi/atabil.jpg çankırı valiliğinin niye böyle bir şey yaptığını anlamadığım olay.
E
elroy7415 yıl önce
sivilceli liseli
ergenliğin verdiği sivilcelerle ve kafasında üç günlük jöle ile gezen zavallı liselidir.
E
elroy7415 yıl önce
sivilceli liseli
ergenliğin verdiği sivilcelerle ve kafasında üç günlük jöle ile gezen zavallı liselidir.
E
elroy7415 yıl önce
abdullah gül
(bkz:beyaz gul abdullah gul guller arasından gelir)~evet eskiden eksi sozluk yazarıydım~
E
elroy7415 yıl önce
abdullah gül
(bkz:beyaz gul abdullah gul guller arasından gelir)~evet eskiden eksi sozluk yazarıydım~
E
elroy7415 yıl önce
abdullah gül
E
elroy7415 yıl önce
ananı da al git buradan
2 gundur mersin de bulunan rte nin bir cifciyle yasadigi diyalogun son cumlesi.olay aynen asagidadir: Anamızı ağlattınız be. Aşk olsun size aşk olsun. Tarım Bakanı Anayasayı ihlal ediyor. Yetmedi mi? Öldük, bittik sayın başbakanım. Hangi yüzle gel… devamını gör
E
elroy7415 yıl önce
çanakkale savaşı
turk tarihinin en duygusal savaslarindan birisidir `kurtulus savasi`'yla birlikte. bir savastan ote bir varliginii koruma, serefini, gururuna ayakta tutma mucadelesidir birinci dunya savasi'nin bir cephesi olan canakkale muharebesi. rusya'ya yardim g… devamını gör
E
elroy7415 yıl önce
çanakkale savaşı
turk tarihinin en duygusal savaslarindan birisidir `kurtulus savasi`'yla birlikte. bir savastan ote bir varliginii koruma, serefini, gururuna ayakta tutma mucadelesidir birinci dunya savasi'nin bir cephesi olan canakkale muharebesi. rusya'ya yardim g… devamını gör
E
elroy7415 yıl önce
çanakkale savaşı
© copyright 2005 - 2026