bugün

sevdiği entry'ler

sahurda ne yenmeli

Domates, salatalık, az biraz peynir, zeytin ve çay. He arada haşlanmış yumurta da deneyebilirsiniz. Hayırlı sahurlar.

kemalistlerin israil i çok sevme nedeni

başlığı açan yobaz şöyle düşündü her halde...

--kemalistler bizim gibi arapların götünü ve duzlu daşşaklarını yalamıyorlar.. e arabınki değilse kimin taşağını yalıyor bunlar? aaa buldum!! kesin israil'inkini yalıyorlardır.. hemen koşturup bi başlık açayım..

bebeyim anlayamadığın şey şu ki birilerinin daşşaklarını yalamadan da yaşamak mümkün.. ama siz köylülere anlatamıyoruz bu gerçeği...

sözlük kızlarının marifetleri

görsel

Üstü hafif yanık poğaça ama tadı güzel ve yumoş olmuşlar. ilkin kusuru olmaz. *

kk nın hdp nin ayağına gitmesi

iki çocuk konuşuyormuş.
+ Senin annen çok kötü biriymiş.
- neden?
+ Benim annem, senin anneni kerhane de görmüş.

Gülüyorum...
Ben yaparsam flört, sen yaparsan orospuluk ikiyüzlülüğü içinde herkesi kendi zeka seviyesinde gören embesillere...

görsel
bu sefer sozluk erkeklerinin agzina layik bir sey yaptim.

görsel
yine cok becerikliyim.
edit: artilasaniza olm

laikliğin türk halkına hiç bir faydasının olmaması

Rahatsızlık duyan afganistana siktir olup gidebilir.

14 mart 2023 yazarların karmalarının güncellenmesi

1 gecede yüzde 60 fakirleşmişim. zall herkese geçirmiş...

5 mart 2023 liverpool manchester united maçı

Beşiktaşlıların şu an Liverpool'un 1 gol daha atması için yalvardığı maç. Gene 8 olmayacak galiba.

Edit: olmadı.

en tarafsız tv kanalı

Türkiyede tarafsız bir kanal yok. O taraf ve bu taraf var.

türk silahlı kuvvetleri

Kimyasını bozanlar en ağır şekilde yargılanmalı.

türk silahlı kuvvetleri

Deprem bölgesindeyim...

Gerçekçi ve soğukkkanlı bir insanımdır, ölene kalana, kayıplara ağlamadım.

Ama 3., 4. Gün o ilk askeri konvoyu gördüğümde gözüm doldu. Ağlayacaktım... ağlamadım.

2 haftadır her biri ayrı ilden, birlikten gelen gelen onca asker gördüm...

Ulan hepsinin mi yardımseverliği, yaklaşımı samimiyeti aynı olur, rütbesine bakmadan... aynı!!!

Böyle zamanlarda o üniformanın verdiği güven duygusunu başka hiç bir şey vermiyor. Devlet yanımızdayı hissediyorsun. Biliyorsun ki senden benden insanlar. Sen ben için var ve orada.

Belki 2000 yıllık ayarlarını bozdular... belki 2 tane iktidarı paylaşma derdine düşmüş güç yüzünden neredeyse kendi içinde birbirine sıkacak noktadan döndülerse de...

Devlettir benim gözümde! Devletin varlığının göstergesidir!

Bir de bakmayın, antepliyim aq ben. O antep müdeafasında ordu olmadan 1 buçuk yıl savaştı antep. O yüzden atadan dededen emmiden dayıdan yüz yıldır gordüğümüz o ordunun kıymetidir. 80 küsür il içinde o yüzden istisnasız en fazla kıymet burda verilir.

recep tayyip erdoğan a oy vermeme nedenleri

Türk olmayıp Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık demesi.

Vatansever kadroları devletin kurumlarından tasfiye eden Fetöcülere ne istedilerse verdiğinden, yargının fetöye teslim edildiği 2010 referandumu sonrası okyanus ötesine selam göndermesinden, milliyetçiliği ayaklar altına almasından, demokrasiyi inilip binilen bir araç olarak görmesinden, kendinden olmayanları topyekûn bir şekilde zillet olarak ifade etmesinden, ihmalkarlıkları "kader planı, olacağı varmış" diyerek geçiştirmesinden dolayı diye devam eder efendim, evet.

Herif Ülkeyi mahvetti daha napsın? Son 20 yılı gördük.

uludağ sözlük kapanırsa buluşma noktası sorunsalı

Bu sözlüğün buluşacağı yer ya chatroulette ya omegle olur. Hala duruyorlarsa tabi.

recep tayyip erdoğan

Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanı olan ve mekânı meçhul katil evladı bulunan, iki kez diplomasız cumbaba olmasına rağmen matematiğin de içinden geçip Anayasa'yı gondikleyip hâlâ başımızda durmak isteyen, sözlükte de tapınanlarının bol bulunduğu, Abramowitz'in şişirip Soros'un finansladığı pırasa bıyıklıdır.

recep tayyip erdoğan

kendisinden önce 21 senede yarattığı insan enkazının gitmesi gereken siyasetçidir. şu başlık altında yazılanlara bakmak yeterli. 25 gram kadar bir beyin taşıyıp beynin üstünde birazda kıvrım olan hiçbir allahın kulu gelip de bu 21 seneden övgü ile bahsetmez.

velhasılı recep tayyip erdoğandan önce bu gözünün önünde yaşananları göremeyen kraldan çok kralcı kitlenin gitmesi lazım. yoksa kula kulluk eden bu zihniyet dururken bir recep gider diğer recep gelir. yıl olmuş 2023 hala "dış güşler şiy yapıyor mirim yoksa reyiz galaktik bir lider" diyen bir güruh var ülkede. ve sayıları da azımsanmayacak kadar fazla..

recep tayyip erdoğan

herkes tayyip düşecek sorunlar bitecek zannediyor.. tam tersi olacak.. tayyip düşünce sorunlar katmerlenecek...

her şeyden önce tayyip arkasında mazzam bir borç yükü ve ırzına geçilip içi beş para etmez köylülerle doldurulmuş kurumlar bırakacak..

devleti yeniden kurmak gerekecek ama bu iş için para olmayacak...

örneğin, tayyip bir senedir doları sabit tutuyor.. ama bunu
1. rus doğalgazının fiyatını bir yıl öteleyerek,
2. körfez araplarından çok kötü şartlar altında borçlanarak
yapıyor.. seçimlerden hemen sonra bu iki borcumuz da kapıya dayanacak.. o zaman ne yapacağız?

an itibarıyla türkiye'nin dış borcu yarım trilyon dolar olarak görünüyor ama ben bu borç rakamının aşırı makyajlı olduğunu düşünüyorum.. tayyip'in son zamanlarda çevirdiği oyunlar hesaplara girince bu borç rakamı bir trilyon dolara doğru hareket edecek... seçimden sonra dersimli kemal gelmiş ya da rizeli tayyip başta kalmış hiç farketmeyecek..

tanju özcan a şişe fırlatan akpli kadın üye

(bkz: Rte ve seçmeni arasındaki ilişkinin analizi) başlığı altında yazdıklarımı doğrulayan sayısız olaylardan birini gerçekleştirmiş şirret kadındır.

Evet, saye i şahsımda sınıf atlamak (gerçekte atlamıyorlar, sadece para kazanıyorlar ama neyse) için artık uygarlaşma ihtiyacı hissetmeyen lümpen köylülerin bir örneğini görüyoruz.

Mahallesinde kalsa, eteğini beline dolayıp, komşu kadınlarla saç saça kavga ederken de görebilirdik bunu.

Yandaşlar, istediğiniz kadar tepeden bakıyorsun diyebilirsiniz, politik doğruculuğa uygun da olmayabilir ama Rumeli her zaman gerçeği söyler hiç çekinmeden. Gerçek şu ki siz busunuz.