bugün

entry'ler (7)

gecenin sözü

Bana bir dilsiz anlattı dili olanların dile getiremediklerini.

kızına yeter ismini koyan baba

Büyük ihtimalle çok çocuğu olan babanın küçük çocuklarından biridir. Yeter diyerek artık baba olmak istemediğini göstermiştir. Eğer o hanım kızımız son çocuksa ve babasından veya annesinden bazı işler geçmişse babasının dediği olmuştur. Bunun günümüzde kullanılan modern versiyonu Sonay'dır.

nikah masasında terk edilmek

Şüphesiz ki terkedilmelerin en ağırıdır. Eğer terketmeyi düşünüyorsanız nikah masasını niye bekliyorsunuz yavşaklığın anlamı yok.

sözlük yazarlarının allah tan istedikleri

Bu aralar bütsüz geçmek için dua ediyorum.

bozuk parayı ele havadan bırakan kasiyer kız

Ne bu sözlükte ki kasiyerlerin para veriş tarzından yakınmalar anlamış değilim. Kardeşim o kız günde kaç kişiden para alıp veriyor. Herkesin eline dokununca kapacağı mikrobu hiç hesaba katmıyor musuz? Para bile başlı başına bir mikrop yuvasıyken.

migros kasiyeri vs bim kasiyeri

Migros kasiyerlere asgari ücret verirken , bim daha yüksek ücret vermektedir.

öğrenci evine çıkacaklara tavsiyeler

Önce bir ev bul öğrencisin 2 katı kira ödeyeceksin o yüzden kiralara internetten bakıp eve çıkmaya karar verme. Orada yazan rakam aileler için. Eşyalı bir ev bulamamışsan üzülme birazda spotçulardan nasibine düşen kazık var. Bu kısımları hallettiğini varsayıyorum. O bulaşıkları ve çamaşırları geciktirmeden yıka camdan kapıdan çıkan kokularla mahalleyi zehirleme. Kız atcam felan diye düşünüyosan o hayalleri derhal zihninden at.
© copyright 2005 - 2026