bugün

entry'ler (1)

ben bu yazıyı ona yazdım

yarın çok büyük bir sınavım var ve yaptığım şey sana karsı ne hissettiğimi sorgulamak şu ançalışmam lazım biliyorum ailemin o kadar emek verdiğini bilip yaptıklarıma bakıjnca inan çok üzülüyorum ama bi türlü atamıyorum ki seni içimden bana öyle bi bakıyosun ki bakışların içime işliyo sanki aslında ne kadar da zor sana bu kadar yakın olduğum halde uzak olmak ilk defa bir erkeğe seni seviyorum dedim ben ilk defa korkumu yenip cesaret göstermiştim oysaki hiç bilmezdim ki gururumun bu derece kırılacağını benle öyle bi dalga geçip öyle kırdın ki şu kalbimi anlayamıyorum neden seviyorum hala seni neden içimdekine hakim olamıyorum şu an kim bilir benim kurduğum hayalleri başkalarıyla yaşıyosun halbulsemki bir kez elini tutup nsarılıp doya doya kokunu içime çekmek için neler yapmazdım beni sevmemen ccanımı yakıyo ama bu yüzden seni suçlayamam ama hissettiğim şeyle dalga geçmen çok daha canımı yakıyo bırakda bu yüzden suçluyım seni bırakda senden nefret etmek için bu bulunsun elimde aslına bakarsan o kadar seviyorum ki seni ..