bugün
E
ecmdryagencer9 yıl önce
demet akalın ın makyajsız hali
makyajlı halinden kat kat çirkin bir haldir. hatta üstüne para verilse bile demet akalın'la sırf o hali yüzünden manita olmam denilebilir. gerçi zaten zenginliğimden dolayı ben para veririm, allah aşkına başka tarafa bak diye. yeter ki bana bakma. o… devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
yaran facebook iletileri
"arkadaşlar sokucam çete savaşları inviteyşınınıza ama, yeter.."
E
ecmdryagencer10 yıl önce
yaran facebook iletileri
"arkadaşlar sokucam çete savaşları inviteyşınınıza ama, yeter.."
E
ecmdryagencer10 yıl önce
kağıt toplayanlara 140 bin lira ceza
başlık uzun geldi. aslı şöyle: kağıt toplayanlardan kağıt alanlara 140 bin lira ceza. her yeni güne yeni bir şerefsizlikle uyanıyoruz artık. kar kış, sıcak demeden ekmek parası için çırpınan garibanlardan ne istiyorsunuz lan?! haberin detayları ş… devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
16 yaşındayım ve haftada 3 defa sevişiyorum
(bkz: eline sağlık)
E
ecmdryagencer10 yıl önce
pisuvara işerken penisin koku taşına değmesi
hijyen açısından son derece kötü durumdur. zaten o koku taşlarını neden onun içine koyarlar anlamak mümkün değil.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
eşim olsa rteye feda olsun
uzun adam istesin eşim onun olsun.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
öpüşürken yapılacaklar
eller belde ya da kot cebinde olmalı...
E
ecmdryagencer10 yıl önce
allah neden tayyip erdoğan ı gönderdi
cevabı elbette tüm dünyanın müslüman olma vakti geldiğidir. ve sonra da türk olacak bütün dünya herkes barış huzur ve refah içinde yaşayacak.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
mahallenin en yakışıklı erkeği olmak
boktan bir durum. kış ayında bile sokağa çıkarken balkonda ve pencerede bir sürü karı-kız görmeyi sağlayacak sıkıcı bir durum. ulan nereden biliyorlar çıkış saatini diye düşünüyor adam. bu entryi yürürken giriyorum. sokak statyum gibi. karıların he… devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
pablo alboran
Málaga doğumlu,89'lu yakışıklı ispanyol. Sesi de şarkıları da mükemmel. Hele bir "Caramelo" vardır of. Youtube'da evinde canlı söylediği şarkılarını paylaşmakta, özgüveniyle helal olsun dedittirmektedir. Doğduğu yerin kültürü şarkılarına da yansımakt… devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
pablo alboran
Málaga doğumlu,89'lu yakışıklı ispanyol. Sesi de şarkıları da mükemmel. Hele bir "Caramelo" vardır of. Youtube'da evinde canlı söylediği şarkılarını paylaşmakta, özgüveniyle helal olsun dedittirmektedir. Doğduğu yerin kültürü şarkılarına da yansımakt… devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
chp seçmeni vs beşe on kalas
beşe on kalas inşaat yapımında kullanılarak bir işe yararlar. açık ve net.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
chp seçmeni vs beşe on kalas
beşe on kalas inşaat yapımında kullanılarak bir işe yararlar. açık ve net.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
21 01 2016 tarz kanka alımları
an itibariyle başlayan alımlardır. 40 yaşında olan ben, sözlükte henüz bir kanka edinemedim. bay-bayan gözetmeksizin (eşcinsel olmasın) başvuru için bu başlık altından yazabilir, mesaj atabilir, kendilerini tanıtabilirler. açık ve net.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
tat patlıcan kızartması rezaleti
Usta bonus ürünlerden mi aldın? Migrosta yarı yarıya indirim vardı sanki bunda ~swh~
E
ecmdryagencer10 yıl önce
chp nin hdp ve pkk aşkı capsli liste
chp'nin nereden nereye geldiğini "bilale anlatır gibi" anlattığımız listedir. evet, ulu önder atatürk'ün kurduğu ve cumhuriyet rejiminin "temeli" saydığı ve dahi kendi isteği ile bozkurt ile sembolize ettiği chp'nin şu an için düştüğü durum, içler … devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
chp'nin nereden nereye geldiğini "bilale anlatır gibi" anlattığımız listedir. evet, ulu önder atatürk'ün kurduğu ve cumhuriyet rejiminin "temeli" saydığı ve dahi kendi isteği ile bozkurt ile sembolize ettiği chp'nin şu an için düştüğü durum, içler … devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
E
ecmdryagencer10 yıl önce
çağın vebası solculuk illeti
doktorların çaresini bulamadığı ve her yıl binlerce kurban verilen "asrın vebası" olan solculuk hastalığıdır. bilim adamları yapılan araştırmalarda, bu hastalığın genellikle ergenlik döneminde insan vücuduna girdiği, ve bir mikrop gibi bütün bedeni… devamını gör
E
ecmdryagencer10 yıl önce
dilek öcalan ın abartılmış balon bir güzel olması
gözlük numarası aşırı yüksek olması şartı ile söylenebilecek bir sözdür.Benim kakam bile bu karıdan daha güzeldir arkadaş.Sen göz doktoruna görün.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
götüne bakılacağını bile bile tayt giyen kadın
izmirli, patlak ve laiktir. tartışmasız.
E
ecmdryagencer10 yıl önce
yağmur altında yürüyen kızın namusu
(img:#947253) (img:#947254)
E
ecmdryagencer10 yıl önce
yağmur altında yürüyen kızın namusu
(img:#947253) (img:#947254)
© copyright 2005 - 2026