bugün
E
ecinni7 yıl önce
iran ın yolun sonuna gelmesi
(img:#1838470) Bu kez çanlar iran için çalıyor. Molla rejimi yolun sonuna geldi. Biranızı, cipsinizi, cerezinizi hazır edin yakında cayırtı kopacak.
E
ecinni7 yıl önce
chpde sahte seçmen paniği
Kaynak takvim çok inandirici.
E
ecinni7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
ecinni7 yıl önce
türkiye de tacize uğrayan ingiliz bisikletçi
Hala hayatta olduğu, tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmediği için şükretmek yerine kalkıp bir de türkiye'de tacize uğradım diye dert yanan ingiliz bisikletçidir. Ne sandın bacım? 3. Dünya ülkeleri böyledir işte. https://tr.sputniknews.com/yasam/201… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
türkiye de tacize uğrayan ingiliz bisikletçi
Hala hayatta olduğu, tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmediği için şükretmek yerine kalkıp bir de türkiye'de tacize uğradım diye dert yanan ingiliz bisikletçidir. Ne sandın bacım? 3. Dünya ülkeleri böyledir işte. https://tr.sputniknews.com/yasam/201… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
ekonomik kriz olduğunu iddia eden vatan hainleri
Ekonomik kriz olduğunu iddia Eden birisi neden vatan haini oluyor? bunu anlamış değilim. Ben 2bin TL maaş alıyorum ve iddia etmiyorum kesin bir şekilde bir kriz var.Bu beni ve benim gibi dar gelirli vatandaşları etkiliyor bunu dile getirmek vatan ha… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
rahip brunson ın serbest bırakılacak olması
Bariz bir şekilde ortada olan durum. Amerika'nın en küçük yaptırımları dolar ve Euro'yu ne hale getirdi. Daha sırada ekonomik yaptırımlar var. Kasım ayında ABD'de yapılacak kongre ve senato seçimine kadar evangelistlerin oyunu kaybetmek istemeyen T… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
doların 6 lirayı geçmesi
Birinin ekonomiyi batırdığının göstergesidir. Ssk batırmaktan daha büyük bir olaydır. Bazılarının da bir yerlerine kına yakmalarını gerektiren olaydır.
E
ecinni7 yıl önce
dolar 5 22 ye çakıldı neredesiniz muhalifler
(img:#1720384) Abd'ye Domalinca normal tabi.
E
ecinni7 yıl önce
7 ağustos 2018 dolar kuru
yılllardır derim. 1 lt benzin kaç paraysa doların gerçek fiyatı odur. baskılamaya da gerek yoktur. herkes tedbirini alsın. bol bol hazır ithal mal tüketmesinler . biraz kafayı zorlayıp, üretim yapsınlar. 1 lt benzin kaç para? bencu şu anki gerçe… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
6 ağustos 2018 dolar kuru
An itibariyle 5.12 seviyesine ulaşmış durumda. Bir yazıda okumuştum doların suanki Türkiye için seviyesi 7 demişti. Yani 7 olana kadar durmayarak gibi.
E
ecinni7 yıl önce
metro da arap aileye kötü muamele yapılması
bu ülkede dini, dili, ırkı her ne olursa olsun, birini rahatsız edecek şekilde davranıp, topluma açık alanda nasıl davranacağını bilmeyen kim olursa olsun boka gömülmelidir. hele hele yabancı devlette, haklı bir türke şekil şükül yapacaksın, amına k… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
ilik nakline ihtiyacı olan 4 5 aylık mavi ece
Başlık ve içerik direkt ekşi'den kopya ama önemli olan bu değil, ufacık ve yardıma ihtiyacı olan bir bebeğe yardım etme şansımız olması. Hadi şimdi kısır siyaset tartışmalarını bir kenara bırakın da yayabildiğiniz kadar yayın hatta imkanınız varsa lü… devamını gör
E
ecinni7 yıl önce
soğan kg fiyatının 59 tl olması
(img:#1696715) Akp'nin eseridir. Gurur duyun comarlar.
E
ecinni8 yıl önce
dünyaya eyy çekip meral akşener den korkmak
Cesurluğun, yürek sahibi olmanın öyle kameralar önünde atıp tutmakla olmadığını gösteren basiretsizlik.
E
ecinni8 yıl önce
akp seçmenindeki gariplikler
namus, ahlak, adet diye diye başımızı yırttıkları halde, çalmayan ve çaldırmayan insanlardan yönetici olmayacagı dusuncesine sahiptirler. bu ve benzeri pek cok gariplikleri vardır. kılıcdaroglu da caldırtmaz bu nedenle istanbul u yonetemez dusuncesin… devamını gör
E
ecinni8 yıl önce
chp pyd nin terör örgütü olduğuna dair kanıt yok
(bkz:chp hain bir parti haline gelmiştir).
E
ecinni8 yıl önce
ak trollerin övdüğü insanı mhp den ihraç ederim
(img:#1668206) bakın bu hanımın adı (bkz:alexis texas) hepiniz onu tanıyorsunuz zaten, kim olduğunu ne işle meşgul olduğunu baştan anlatmama gerek yok. işte bu hanım malum partinin stepnesi o dönekten daha gururlu ve onur sahibi bir insandır. çünkü… devamını gör
E
ecinni8 yıl önce
chp kadın kollarından pkk lı kevaşeye destek
(img:#1668204) pkk'ya destek veren kevvaşelerin kimler olduğu görselden görülebilir.
E
ecinni8 yıl önce
atatürkü solcu zanneden solcu kişilik
komik kişiliktir. atatürk milliyetçiydi türkçüydü. lütfen atamızı sahiplenmeyin. teşekkürler.
E
ecinni8 yıl önce
chp nin başkan adayı kate upton olsun
benden chp'ye seçimi kazandıracak bir öneridir. tayyip bunlar karşısında durabilir mi ya! (img:#1667678)
E
ecinni8 yıl önce
başörtülü kadınların terbiyesizliği
(img:#1667242) aha beyle mi?
E
ecinni8 yıl önce
başkanlık istikrarı ebedileştirmektir
15 yıldır koalisyon yok, bu ülkeye ne verdiniz? Bol bol terörist ve suriyeliden başka?
E
ecinni8 yıl önce
allah ın müslüman ülkelere yardım etmemesi
Günümüzde nufusun yarısından fazlası müslüman olan ülkelerden bazılarını sayalım. Afganistan Irak Libya Filistin iran Birleşik arap emirlikleri Nijerya sierra leone Somali türkiye çeçenistan vs. Daha onlarca tane müslüman ülke mevcuttur.… devamını gör
© copyright 2005 - 2026