bugün

entry'ler (1)

yardim edin cok mutsuzum

Yaklasik olarak 1.5 senedir bosanmaya calisiyorum... bu sure icinde birisini cok sevdim cok deger verdim en zor zamanlarimda yanimda oldu destek oldu cok guzel zamanlar gecirdik. benj cok seviyordu buna eminim hatta her konusmamizda iyiki biz olmusuk iyiki benim olmussun diyordu. sonuna kadar mucadele edicez vazgecmek yok diyordu. benj en cok o cesaretlendiriyordu. ben ona diyordum ailen ogrenirse ne tepki vericeksin diye oda ailem seni istemese bile bu senden vazgecicem anlamina gelmez ben seni bir sekilde aileme kabul ettiricem diyordu ve gelelim asil konuya babasi ogrendi ve cok agir konusmus onunla. psikolojisi bozulmus bana her turlu konuda kiyamayan insan bana soguk davranmaya basladi. hatta bi sure gorusmeyelim evdekiler cok baski yapiyorlar dedi. Aramaa beni dedi ve bitti. bugun son kez aradim ona dedimki bi umut yokmu hayir yok dedi. sana duygularim degismedi ama olmaz artik dio arama beni dio. ne yapicam bilmiyorum ben onu cok seviyorum ve unutmakta istemiyorum yardim edin ne olur
© copyright 2005 - 2026