bugün

kavak yelleri

aslında bir diziden mantık ve gerçkçilik beklemenin asıl saçmalık olduğunu gösteren dizi..
137 bölümm olmuş vay be arkadaş. bir dizi bu kadar bölüm nasıl devam eder ki yer yer saçmalaması kadar normal bir durum olamaz heralde ki bu bir dizi adı üstünde hayal ürünü yani.

tabi ki olağan üstü bir düzine olay kahramanların başına gelicek oha lan yuh dedirticek sınırları zorlicak ki atraksiyon olsun. en yaygın olarakta kimin eli kimin cebinde tabirinden de öhhh gelmiştirr ki heralde bu arkadaşlar desti izdivaç programlarının, sabah sabah sedaların ve cem yılmazın anlattığı hikayelerin (bkz: kaynım bana atladı)varlığını inkar sürecindeler hala. lan hiç mi arkadaş grubunuzda birbiriye çıkan ayrılan, diğeriyle takılan insanlar olmadı hadi olmadı hiç mi duymadınız böyle olayları abaza gelip abazamı gidiyosunz siz herşey çok mu ahlaklı çevrenizde.

bunlar zaten böö getirmiştir de birde bunları eleştirdiği halde diziyi izleyen guruh vardır ki herşeyden haberleri vardır bunların ama sorsan reklamlarda denk gelmiştir. bi yürüyün gidin arkadaşım.

öyle yada böyle millet seyrediyo arkadaşm bak 137 bölüm olmuş boru diğil yani çoğu dizi 5-10 bölüm dayanamıyor. neden seyredildiği sorusuna cevabense tabiki herkesin kendinden bişeyler bulması diyemicem zor bi ihtimal çünkü herkesin hayal ettikleri diyebilirz ama ne de olsa ancak hayallerimzde olur böyle olağan üstü olaylar zinciri; bakın ilişki kombinasyonlarını gayet gerçkçi buluyorum ben bunlar olabilir kesinlikle sadece şu patlamalar vurulmalar kısaca ekşınlar abartılı çok.
neyse neden seyrediliyo alışkanlığın oluşması çok önemli ki ilk bölümlerini sıcaklığı bunda ayrıca etmendir birde belli bir süre sonra gördüğüm kadarıyla empati kurduğun karakterlee kendini buluyosun yani o mutlu olunca sende oluyosun durumu mevcut bu dizide. nerden mi biliyorum. (bkz: gördüm galiba sanırsam)

en son ki olaya gelirsekte efenin dönüşü karşılaşmaları falan izlemeyen insanları bile meraklandırmış bi burumdur ki (bkz: ben)bu dahada enteresandır yani ben bu dizinin ilk bölümlerini taa yıllar önce izlemenin haricinde dawson's creek temalı olması hasebiyle konuyaa vakıf olmanın haricinde ilgim ve alakam olmamasına karşılık karşılaşıcaklarmı diye afedersiniz mal gibi merak edip yaklaşık 10 bölümünü (bkz: yuh o kadar oldu mu) izlemiş bulunmaktayım ki bu feci bi durumdur benim için. yani bana ne dime ama demk ki zamanında bi sempatiklik kurmuşum kendisiyle ki özellikle efe karakteri (bkz: dağhan külegeç) öldüğünde üzülmüştüm gelincede sevindim valla ne yalan söylim ilgim olmamasına rağmen hemde bakın burası önemli. bilmeden de olsa demk ki bi empati kurmuşum zamanında.

çok büyük bi etmendir mesela efe karakteri kesinlikle dağhanın oyunculuğyla ve sempatikliğiyle insanları kendine bağlamış bi karakterdir ki inandırıcıdır. öncelikle ewet ölmüş dirilmiştir belki ama kimin umrunda kii geldi ya gerisi tıraş tepkisi oluşturmuştur bünyede. ailesiyle abisiyle aslıyla karşılaşmalrıysa ayrı bi eternilik mevzudur.

yani demem o ki sevgili sözlük bu bir dizidir, kurmacadır yalan oğlum işte bildiğin yalan.
hikayesi ne kadar saçmalasada, mantık sınırlarını aşıp dağları geçsede * oyuncular bazı duyguları karşı tarafa geçirmeyi başarabildikçe * görmek istediklerimizi bize azbuçukta olsaa verebilmişse başarılıdır. ki buda öyle bir dizidir. ama çok kasıyosaanız daa izlemeyin lan ben izlemdğim zaman denkte gelmiyodum sizde gelmezsiniz artık disko kralıda yok izlemek için bahaneler azalmış sevgili sözlük. yeni yeni bahaneler bekliyoruz sizden.

bide kimin eli kimin şeyindee demeyin artık lan yiter ya yiter basmıyosada kasmayın evladım üzülüyorum bak.