bugün

sifonu çekince gitmeyen kaka

evdeyseniz sorun yok yeterli zamanınız ve hayvanlaşacak ortamınız vardır, örneğin kovaya su doldurup tuvalete dökebilirsiniz.
ama alışveriş merkezi veya misafirlikteyseniz açıkcası bir kere daha sıçıyorsunuz o anda.

alışveriş merkezi demişken bırakın kakanın gitmemesini sifonu çekmeden çıkan hayvan oğlu hayvanlar var ama bu başka bir başlığın konusu tabii.

hehh geçenlerde gördüm, x bir üniversitenin tuvaletinde 4 arkadaş lavaboda ayaklarını yıkıyorlardı, şimdi arkadaşım belli ki cumaya gideceksin, bunu da "allah rızası için ve sevap için yapıyorsun" lakin senin o ayağını ben orda göründüğümde az daha kusacaktım okulun mescidi var neden gidip orda abdestini almıyorsun? ayrıca iğrene iğrene gittiğim lavoboda burun pisliği vardı benim kul hakkımı nasıl ödeyeceksin sen şimdi. *
neyse konumuz kakaydı bunuda başka bir başlığa saklıyayım, öncelikle efendim baktınız ki kaka gitmiyor tuvalet fırçasını - daha sonra yıkamak kaydı ile- alın onla iteleyin baktınız ki olmuyor o halde tuvaletin sifonunda sorun vardır su az geliyordur ve bekletmek gerekmektedir gelen suyu.

suyu bekletin bir iki kere deneyin ve daha sonra fil sesi gibi bir ses ile boklarınızın gittiğini göreceksiniz. çıktığınızda yüzünüze tuhaf tuhaf bakan insanlar olacaktır görmemezlikten gelin.*