bugün
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- meal kuran değildir26
- insanlar sizi nasıl tanımlar6
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- gecenin film sahnesi4
- kahve falı3
- eğitimde itaat kültürü2
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- bella hadid5
- mohamed salah ghaly5
- 31 çekerken eli kırmak4
- romantik komedi izleyen erkek2
- online kumar2
- fatih tekke2
- gürkan uygun3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- velvet almanyaya gel5
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- geceye güzel bir söz bırak2
- iki elle 31 çekmek2
- renault safrane vs opel omega2
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- iremga12
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- velvet14
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- dünya sivaslılar günü3
- kendini anlatamamak6
- duş almak vs duş yapmak3
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- kız arkadaş kiralamak8
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- afrika nasıl kalkınabilir15
- uzak diyar4
- justin bieber3
- eric abidal2
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- bakarız3
- memati baş5
- tai lung7
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- anker2
- redkitin ati2
eminim benim için birçok kişiden daha ilginç bir gün.
6.6.6 yılında da buna benzer bir olay vardı. O zamanki lise aşkımla sözleşmiştik 10.10.10'DA arayacağız birbirimizi ne olursa olsun diye. lise aşkı dediysem hani dillere destandı ilişkimiz; saçma sapanda olsa bir çok şey yaptık unutulmaz anılar şehrin heryerinde. * Amma velakin aldatıldım; hemde affettikten sonra yine aldatınca çok kötü ayrıldık. Ayrılmamız 2007 yılındaydı. O ara üniversite sınavına girip ikimizde ayrı üniversitelere gitmiştik zaten. Haliyle hiç görüşmedik; ne sesini duydum ne de yüzünü gördüm. Arada aklıma geliyordu sonuçta lise aşkı lan boru mu? hemde elele bitirmişsin liseyi... pehh.
herneyse sözleşmiştik 10.10.10'DA arayacağız birbirimizi ne olursa olsun diye. TABi ben unuttum bunu. Bugün mutlu mesut otururken; arkadaşlarım ve sevgilimle evde. Mesaj geldi telefona. 'hey' yazmış numara tanıdık değil ayrıca kullandığım numara yeni yani pek kimsede yok. anlam veremedim. Sevgilimin yanında da aramak istemedim. akşam üzeri odama geçip bir arayım dedim. içimde değişik bir his vardı.
aradım, numara meşgule attı. Ardından birdaha aradım yine meşgul. Bu ne lan böyle derken o beni aradı. 'Ben arıcam demiştim!' diyerek başladı telefon konuşması.
- pardon tanıyamadım.
+ Nasıl yani? Çok zaman geçti tabi.
- Neyden çok zaman?
+ Özgürden aldım numaranı.
- Özgür? Bahçeşehirdeki?
+ Evet!
(o an aklıma gelmedi değil ama imkan vermedim)
+ hazal ben! söz vermiştim arayacağım diye.
- aa hazal !?
+ şaşırdın mı? Unutmuş muydun yoksa?
- yok yok unutmadım da. Şaşırdım. ya ben Aslında unuttum ya. Beni biliyorsun.
+ Neyse, sözümü tuttum. Ben çalışıyorum haftasonları; kapatmam gerek şimdi. dedi ve kapattı...
6.6.6 yılında da buna benzer bir olay vardı. O zamanki lise aşkımla sözleşmiştik 10.10.10'DA arayacağız birbirimizi ne olursa olsun diye. lise aşkı dediysem hani dillere destandı ilişkimiz; saçma sapanda olsa bir çok şey yaptık unutulmaz anılar şehrin heryerinde. * Amma velakin aldatıldım; hemde affettikten sonra yine aldatınca çok kötü ayrıldık. Ayrılmamız 2007 yılındaydı. O ara üniversite sınavına girip ikimizde ayrı üniversitelere gitmiştik zaten. Haliyle hiç görüşmedik; ne sesini duydum ne de yüzünü gördüm. Arada aklıma geliyordu sonuçta lise aşkı lan boru mu? hemde elele bitirmişsin liseyi... pehh.
herneyse sözleşmiştik 10.10.10'DA arayacağız birbirimizi ne olursa olsun diye. TABi ben unuttum bunu. Bugün mutlu mesut otururken; arkadaşlarım ve sevgilimle evde. Mesaj geldi telefona. 'hey' yazmış numara tanıdık değil ayrıca kullandığım numara yeni yani pek kimsede yok. anlam veremedim. Sevgilimin yanında da aramak istemedim. akşam üzeri odama geçip bir arayım dedim. içimde değişik bir his vardı.
aradım, numara meşgule attı. Ardından birdaha aradım yine meşgul. Bu ne lan böyle derken o beni aradı. 'Ben arıcam demiştim!' diyerek başladı telefon konuşması.
- pardon tanıyamadım.
+ Nasıl yani? Çok zaman geçti tabi.
- Neyden çok zaman?
+ Özgürden aldım numaranı.
- Özgür? Bahçeşehirdeki?
+ Evet!
(o an aklıma gelmedi değil ama imkan vermedim)
+ hazal ben! söz vermiştim arayacağım diye.
- aa hazal !?
+ şaşırdın mı? Unutmuş muydun yoksa?
- yok yok unutmadım da. Şaşırdım. ya ben Aslında unuttum ya. Beni biliyorsun.
+ Neyse, sözümü tuttum. Ben çalışıyorum haftasonları; kapatmam gerek şimdi. dedi ve kapattı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar