bugün

güzel ama sevgilisi olmayan kız

sevgili veya eşten ziyade, etiket arayan kızlardır. karşılarına doktor veya uçak mühendisti bir talip çıkmadıkça, sevgili edinmez hatta evlenmezler. çünkü onlar için sevgili veya eş demek, reklam demektir. misal, bu tip kızlarımız için sevgili demek, etrafta ' ay benimki de tıpta okuyo. bu sene 7. sınıf.' diye ortalıkta gezinmektir.

bu kızların bir diğer tipi de, fizik olarak ulaşamayacağı beylere göz diken tiplerdir. tamam kızlar güzeldir ama çok ta harika değillerdir hani. ama buna rağmen ulaşılmazı isterler sürekli. en yakışıklı, en popüler olanla çıkmak egolarını tatmin edicektir lakin, bu tiplerin yanından geçemediklerinden veya bu tiplerce arkadaş olarak nitelendirildiklerinden yalnız kalırlar.

üçüncü tip kızlar ise gerçekten şanssız, bahtsız olanlardır. bu kızlar güzel oldukları halde, gerçekten kendilerine uygun birini bulamazlar. bu da tamamen kaderlerinin bir oyunudur. böyle kızlar için tek çözüm yolu, annelerinin veya etraflarındaki konu komşunun kendileri için buldukları sevgili veya eş adayına razı olmaları veya facebook gibi sitelerde feys-i izdivaç, sözlük gibi sitelerde lugat-ı izdivaç yapmaktır.

(bkz: ben o değilim)