bugün

sanal alem

Şizofren çıkmazında intihar provaları yaptığımız o malum delik belki de sanal alem.

Nicklerimiz ve kendimiz; ikili deliliğimiz.

bi kısmımız melankoli sempatizanlığından muzdarip ve bi kısmımızınsa elinde trol marka bi sapık maskesi.

Kafakağıtlarımıza her geçen gün biraz daha yabancılaşarak önce kendimizi sömürmeyi öğrendik nicklerle ve sonra 7yi 24lere bağladı kotalarımız.

nerdeyiz sorusuna cevapların tükendiği bi yerdeyizdir de aslında; hani sözlüğün ne olduğuna fosilleşmiş bi babaya anlatmak gibi, konumumuza tarif bulmak. aslında kocaman bi orduyuz: elimizde silahlarımız "artı" ve "eksilerle".

Oysa bilmiyorsunuz ki; ansızın yıldızlar çalınır gecelerinizden siz sanalda demlenirken. Hayatınızın taa koynundan akrepler, yelkovanlar çalınır fark etmezsiniz ki; sizi sanal kabristana bağlayan modem yorulur bi gün ve reelde unutulmuş sevenleriniz de. ve uzak bi gidiş düşer ömrünüze. Siz kendinizden yavaşça gitmektesinizdir ve uğurlayacak tek bi dost bırakmamış olma olasılığınız yüksektir haylice.

Önce gülüşleriniz solar, kahkahalar boykot eder sizi -asasasa-, -wewqewqew- sloganları eşliğinde.

düşleriniz tutuklanır. mesela -paydos-; der yaratıcılığın bedevisi ve yeni tek bir entry girecek gücünüz kalmaz, ötekileşirsiniz.

her günü her geceye bağlayan aynı senaryodur.

sanal şenlik sonrasında bi bezginlik kapLar pc başında kamburlaşmış bedeninizi..!.siz takvimlerinizi klavye tuşlarında tüketmiş boş bi smileyden fazlası değilsinizdir işte o an. Aciz bedeniniz yatağa giden yolu kendisi bulur.