bugün

2210 tarih kitabı

bundan 200 yıl sonra basılacak olan kitaptır.. içinde;

türkiyenin nasıl dış güçlerin baskısı, kışkırtması ve oyunları ile nasıl parçalara ayrılıp bölündüğü... kıbrısı yunanlara verilmiş, doğu anadolusu ermenistana katılmış, güneydoğu anadolusu ırak kürt devletine katılmış ve batı kıyılarında batı türkiye cumhuriyeti ve orta kısımlarında türk islam devletlerinin nasıl kurulduğu ve sonrasında abd ve israil tarafından nasıl kontrol edildiğini, nasıl böl parçala ve yönet politikasının izlendiğini bugün nasıl osmanlı için kitaplardan okuyorsak 200 yıl sonrasında da eğer hala türk kanı taşıyan insanlar kalırsa okuyacaklardır..

ülkenin 90 lar boyunca nasıl kötü yönetildiği.. bu kötü yönetimlerin sonucunda amerikadan izin alarak 2001 yılında ampül kafalıların nasıl ülkeye giriş yaptığı, ülkenin yer altı ve yer üstü kaynaklarını, maden ocaklarını, iletişim ve ulaşım kaynaklarını, tersanelerini, limanlarını nasıl yabancılara sattıp ülkenin elini kolunu bağladığını, terör örgütüne destek verip onları davul zurna ile karşılarken ve onları 10 sene içerisinde tahmin bile edemeyecekleri şekilde açık seçik federasyon isteyebilecek hale nasıl getirdiklerini, bu sırada ülkedeki komutanlarını, yazarlarını, aydınlarını nasıl hapishanelerde çürüttüklerini.. sonrasında ülkedeki yargı kurumunu nasıl ele geçirdiklerini de tarih kitaplarında yazacaklar.. o tarih kitaplarında 12 eylül 2010 tarihi de önemli bir tarih olarak yer alacaktır..

daha da açık anlatmak gerekirse şu an okuduğunuz tarih kitaplarında nazi almanyası şu şekilde anlatılıyor..

"1929 dünya ekonomik bunalımı en fazla etkilediği ülkelerden biriside almanyadır. Zaten ağır savaş borçlarını ödemekte olan ihracat a dayalı alman ekonomisi çok ağır zararlar görmüş, işsizlik oldukça artmıştır. Halkın ilgisi ise her değişen hükümetle birlikte daha radikal yönelimlere kayıyordu."

burada 1929 yılını 1990 lar diye değiştirin, almanya yerine de türkiye koyun.

"önceki seçimdeki oylarını artırarak çıktığı seçimlerden sonra Hitler parlemento'da Machtergreifung'u ilan etti ve bütün güçleri elinde toplayarak başbakanlık makamında güçler birliği (Güçler Ayrılığı ilkesi'nin zıttı) oluşturdu."

burada hitler yerine tayyipi koyup machtergreifung yerine de yeni anayasa referamdumu koyun.. *

"hitler 1933'te başbakanlığa atandıktan sonra ilk işi reichstag'ı feshedip erken seçime gitti. bu arada, 1933 şubat ayında, reichstag binasının bir gece esrarlı şartlar altında yanması üzerine, bunun suçunu komünistlere yükleyerek komünistlere karşı gayet sert tedbirler aldı."

burada reichstag yerine ülkesini seven türkler diyin ve "bunun sucunu koministlere yüklerek komünistlere karşı gayet sert tedbirler aldı" kısmını da, ergenekon olarak düzenleyin.. *

"hitler elinde güçler birliğini topladıktan sonra öncelikle diğer partileri kapattırdı.Daha sonra ise kendi partisi içindeki kendine muhalefet olabilecek örgütleri ve sa'nın sol kesimini tutuklatma kararı aldı. Bunun için kendisinin çok güvendiği ss subayları ve birlikleri tarafından birlikler oluşturarak operasyon sinekkuşunu başlattı. bir gecede (30 haziran - 1 temmuz 1934) bütün sanin sol grubunu tutuklattırdı."

ampül henüz anca güçler birliğini elinde toplattı.. ama kendisine karşı görüşte olanların hepsini çoktan içeri çıkmıştı.. geri kalan bir kaç tanesini de yargıtaya itiraz ettikleri için serbest kalmıştı.. artık yargıtay da kalmadığına göre onları da içeri atmasında bir sakınca yok..

şu an için bu durumdayız.. geri kalan kısmı 2210 daki tarih kitaplarından okuruz artık..