bugün

halkın atatürk ü sevmiyor olduğu gerçeği

malesef doğru olan gerçektir. bugün açık açık ayen beyan atatürk düşmanı olduğunu söyleyen veya gösteren atatürkün ilke ve inkilaplarını yerlere sermeye çalışan iktidar sahibi kalabalığa oy atmasından anlıyoruz. bu insanlar malesef çoğunluk olarak atatürkü sevmiyor.

edit: başlığa laf edenlerin zoruna neyin gitiğini hepimiz biliyoruz.

edit2: bu başlığı akp ve ondan öncesi refah vs tabanında sık kullanılan kemalist kelimesi için açtım. kemalist ne yahu ? yani " sizi pis mustafa kemal sevenler" mi demek oluyor bir aşağılama cümlesi olarak ? hadi bunları geçtim bu yobazların elinden iktidarlarını halifeliği, oyunalarını aldığı için, kadınlara ögürlük getirdiği için, ülkeyide analarınıda kurtarsa sevmezler. ama bu adamlara oy atan yüzde 40 insana ne demeli ? burdan yola çıkarsak halkın atatürk felan umrunda değil başörtülü olalım kömüre muhtaç olalım milyarderler çoğalırken fakir ve köle bulgura mutaç halk 3 er çocuk yapıp iyice kul köle olsun. allah kitap takılıp gitsin böyle şarlatanlara. halk bunları istiyor.

edit 3: chp li mhpli akpli liberal partili felan değilim he kemal kılıçtaroğlunu severim o ayrı adam parti açsa oraya gider oy atarım. işi sanki chp atatürkü akpde yanına allahı almış maç yapıyolar gibi göstermeyin....