bugün

atatürk ün alkolü biraz fazla kaçırdığı gerçeği

öncelikle teknikhavaci arkadaşımızı cesaretinden dolayı kutluyorum. zira ne kadar dikkatli seçersen seç kelimeleri, eleştrilerini ne kadar yumuşatırsan yumuşat, bu ülkede Gazi Mustafa Kemal'in yaptığı şeyleri sorgulamak zordur. zaten bu konu dışındaki şeyleri ne kadar sorgularsan sorgula bir şey çıkmaz. doğru yapmıştır. fakat, şu an ata'nın yaşadığını düşünüyorum bir 5 yıl daha, şimdiki halden daha farklı olurdu her şey. evet insan düşünüyor ve düşünmek suç değil.

hayatını halkına adamış bir adamdı Gazi Mustafa Kemal, Atamızdı, atatürk'tü o. fakat şu an yanlış bir şeyler görüyorum; o da sorgulamaktan korkmak. evet haklı yada haksız teknikhavaci atam daha fazla yaşasaydı demiş. doğru da demiş. ama o da kendi hayatını seçmiş ve yaşamış. saygımız sonsuz, minnettarız. ama teknikhavaci haklı be atam keşke 5 yıl daha bize ve kahpe dünyaya dayansaydın da biraz daha sağlam atılsaydı ülkenin temeli, geleceği. lakin görüyoruz ki sağlam değil. çözülüyoruz, sorgulamıyor, öğrenmiyor; sadece yalakalık yapıp, geçmişle övünüp bugunü unutuyoruz.

ekleme gereği duydum, zira bu ortamda insanlar yanlış anlaşılabiliyor:

her şeyden önce ATATÜRKÇÜYÜM, cumhuriyetçiyim, demokrat ve antimilitaristim. annem kürt, babam türk, annanem kapalı, dedem ermeni, babamın annesi alevi, kardeşim açık ve modern bir türk kızı. diğerlerini söylemeye gerek yok çünkü liste uzuyor.
güncel Önemli Başlıklar