bugün

batuhan karadeniz

birkaç gün önce bir röportajda, beşiktaş ile eskişehirspor'u kıyaslayan, beşiktaş camiasının ve eskişehirspor camiasının arasında bir fark olmadığını, beşiktaş'ın sadece ismi ile ön plana çıktığını söyleyen futbolcu. hatta taraftarlar arasında bile bir fark bulunmadığı hakkındada iddialarda bulundu.

valla beşiktaşlı filan değilim ama batuhan sanki biraz sıçmış. geçtiğimiz sezon pek parlak şeyler yapmasalarsa beşiktaş beşiktaştır. "beşiktaş'ın sadece ismi var" demek biraz saçma geliyor bana. mesele, ismin ön plana çıkmış olmasıdır zaten. geçmişte büyük işler başarmış ki bugün ismi var.

ben eskişehirspor taraftarını küçümsemiyorum tabikide. ama kıyaslamak saçmadır. göz var, nizam var.

ayrıca aynı röportajda şunlarıda söyledi; avrupa'da oynamak gibi bir hedefim yok. hedefim sadece eskişehirspor'da oynamak ve futbolu eskişehirspor'da bırakmaktır.

henüz 20 yaşında böyle bir hedef varsa, yakın zamanda futbolu bırakacak gibi gözüküyor. kendiside zaten futbolu sevmediğini belirtmişti. ne diyelim, hakkında hayırlısı olsun. ama neden futbola başlamış bunu çok merak ediyorum. insan sevmediği meslekte var olmamalı. en azından ona güvenenleri sarsmamış olur.

ha belkide ileride çok büyük bir yıldız olmasada, iyi bir futbolcu olur ama önce futbolu sevmesi gerekiyor diyeceğim ama bu durum; "artık futbolu seviyorum" diyerek olacak bir iş değil. sevmesede saygı duyması gerekir dersem daha mantıklı konuşmuş olurum sanırım.

edit: bu arada yaşı 20 değil, 18 imiş. ben 20 biliyordum.