bugün

böyle moderasyon olmaz olsun protestosu

algı sorunları yaşamakta olan kimi yazarların "abilik iç güdüsü ile olduğundan şüphe edilmeyen" eleştirilerine maruz kalan protestodur.

burada aslolan şudur ki "iş arkadaşını sikmek" başlığı ne ifade ediyorsa "moderatör sikmek" başlığı da en fazla(altını çizeyim mi abicim anlaşılır olması için) aynı şeyi ifade ediyordur. birisinin ucu götüne değdi diye 120 gün çaylaklık veriyorsan ötekisini de hiç birşey değilse "adiliz" diyebilmek adına sil bari... olmaz mı?

ama gene de şaşırtmıyor yaşı büyük bazı abilerin, bu konudaki "gecikmeli" ve bir tarihçinin titizliği ile kurduğu "miş" eki ile çekimlenmiş cümleleri andıran ikaz ve telkinleri. dünya görüşünde var bu cenahın, böyle bir durum. kendileri gibi biliyorlar herkesi, napsınlar... hatayı kabullenmemek ve savunmak, çok sık başvurdukları bir yöntem olduğundan herkesi öyle yapıyor sanıyorlar. ve lakin kapital karl, olayından önce de sabaha karşı küfür etkinliklerinde de aynı hassasiyet hakimdi kendi payıma.

he bir de bilirim ki; cevap yetiştirip en sonunda "ben erkeklerle muhattap olurum" derecesinde dansözlüğe de girişir bu abi kişileri...

düzeltme: çaylaklık süresi 120 gün değilmiş. bilgilendirme için zall'a teşekkürler...
güncel Önemli Başlıklar