bugün

ilk günden sevgilisine elini tutturan kız

sevgili yapmayi "hadi çikalim,benimle çik" gibi durumlarla yaratan insan veya bu düsünce de olupta bu kadar absürd birseyi ortaya atan insan görüsüdür.
sevgili öyle ha denilince olacak durum degildir lakin bunun bir süreci vardir. tanisma,tanima,vakit geçirme,hoslanma,sevgili olma gibi dönemlere ayrilmistir.iki kisi birbirinden hoslaniyorsa bunun ilk günü ikinci günü vs gibi saçmaliklari yoktur. içinden elini tutmak geliyordur tutarsin el tutmak kadar masumane bir olay yok diye düsünüyorum.
zaten bir erkek ve bir kiz duygusal bir çekim içerisindelerse istem disi dokunurlar birbirlerine gerek koluna gerek yuzune gerek omuzuna olsun. el tutmakta "dur elini tutiyim" diye gelismez. kendiliginden gelisir. he soyle bir dusunce içerisindeseniz eger o zaman erkekte kizin elini ilk günden tutmasin,yok ilk günden elini tutturan kiz,yok ilk günden öptüren kiz,yok ilk günden bilmem ne kiz... erkeklerin sorumluluklari sifir mi yani? yok böyle bir kayirim.
ayrica sunuda dipnot olarak geçmek isterim ki duygusal baslangiclar her zaman daha iyidir anlasip çikmalarla,artik ergen degiliz.