bugün

kanaltürk

artık chp'nin emrinde olan kanal her ne kadar kendisi bunu inkar etsede

zaman gazetesi muhabirinin açıklaması dikkat çekici:

Kanaltürk Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Özkan Televizyonum CHP'nin emrinde" ifadesini kullanmadığını söylüyor. Gazetecilerin çok yakından takip ettiği Süperpoligona yapılmış bu açıklamayı görünce yadırgadım. Konuşma CHP gençlik kollarının programında yapıldı. Gazetecilerin çok fazla ilgi göstermediği programda Kanaltürk kamerası çekim yapıyordu. Bir de Zaman muhabiri olarak ben vardım. Konuşmaların hepsini kaydettim. Hala kayıtlarımda saklı. CHP programının 1 saat 35. dakikasında kayıtlarıma giren bilgiler şöyle:

Soru: Erken seçim olabilir gibi tartışmalar var. Bu seçimde CHP iktidara gelir mi? Yoksa anamızı alıp gidecek miyiz? Ne yapacağız?

Tuncay Özkan: Ben bu soruyu size soruyorum. Siz CHP Gençlik Kollarına mı üyesiniz. Allah aşkınıza buradan çıktığınızda evinize gittiğinizde adam geldi ne güzel bizi güldürdü lan birazcık da tombikmiş televizyondaki gibi değilmiş konuşmaları yerine şunu yapın. Bu adam bize dedi ki iktidar muhakkak CHPnin olmalı.

Soru: Siz bunu görüyor musunuz CHPde?

Tuncay Özkan: Ben görmesem niye geleyim buraya. Televizyonum CHP’nin emrinde. Ben niye televizyonumu CHPnin emrine koyayım bunu görmesem.”

Salonda alkış sesleri..

http://www.hypertv.web.tr...ge=204&habernum=11206