bugün

inci sözlük ün okan a seslenişi

kardeş valeri solanas ın ccc imelih messi ccc'ye seslenmesiyle daha da güzel olmuş sesleniştir. epik bir destan havasındaki ilk seslenişe nazaran çok ama çok daha gerçekçi, inciyi daha iyi anlamış bir sesleniştir. inci'deki ayrımcı yanları kadın gözüyle bir bir ortaya koymuş, bir nevi "tamam gençler altı üstü eğleniyoruz burda, dünyayı kurtardığınızı falan sanmayın" demiştir, çok da şahane etmiştir.

bu ikinci mektup inci gerçeğini göstermede pek başarılı olmuş ve şahsımı bir kez daha "yahu, acaba gerçekten seviyor muyum inciyi, inci gerçekten sandığı şey mi?" diye düşünmeye itmiştir ve anında da ayaklarımı yere çakmıştır. mektubun yazdıkları değil tabii sadece, esas olarak ona verilen cevaplar. ilk mektuba "reyizzz süpersin" çeken, imelih kardeşin sadece fikirleri üzerinden konuşan caanım inci, ikinci mektuba tepkisini "zaten valeri çirkin, orospu, şişman" vs gibi yollarla vermeyi tercih etmiştir. fiziğinden ve gideri olup olmamasından bağımsız düşünememişlerdir valeri'yi. ağız dolusu "sizin anarşistliğinize de eşitliğinize de" dedirtmişlerdir ne yazık ki...

zaten bugün itibariyle inci'nin yarısı son iki günde yükselen seviyeye, edinile-yazan politik duruşa elemlenmiştir, kendilerince de bunu da reddetmişlerdir. bu son olaylara geliştirdikleri zayıf tepkiyle ne yazık ki am göt meme triosundan gayrı bir hayalleri olmadığı tescillenmiştir.
güncel Önemli Başlıklar