bugün

ermeni soykırımının kanıtlanması

ermeniler 12 milyondur. valla sağolun benim savıma destek çıktınız ben 8 milyonu 3 milyon diyenlere karşı söylemiştim iyi oldu. ben 8 milyon demişim büyük bir cahillik , ibretlik bir olay. bu arada ben dünya da kaç tane polonyalı var onu da bilmem, bırak polonyalıyı kaç tane türk yaşar onu da bilmem inşallah bir gün google a ...ish population yazmanı öğrenirim de bu beceriksizlikten kurtulabilirim. yazdıklarımı okursan zaten wikipediayı bizzat eleştirenin ben olduğumu da görürsün ama senin kaynağın da dünya üzerinde kabul edilen en birincil kaynak olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim büyük bir konsensusla , ve belgelere dayanarak oluşturulan bu sitede ki bilgiler ibretlik.

gelelim das kapitale , das kapitalin kapağı , nihal atsızların Türkçü ve Köycü dergisinden daha başarılıdır.benim ne okuduğum ne okumadığım kimseyi ilgilendirmediği gibi olaya buralardan bakmak bazılarının ne kadar çok okuduğunu gösterir.

bilgi falan demişken tehcir hangi uluslararası araştırmada ülkelere hak olarak verilmiştir onu da merak ediyorum. bizde yanlış örnek örnek değildir diye bir laf vardır. bilmem kaç yüzyıl önce yapılan tehcirler 20. yüzyılda yapılan tehciri ne kadar haklı gösteriyor ayrı bir soru tabi. yinede beni soykırımcı olarak görmeyip tehcir kelimesini kullanmışsın teşekkür ederim.

tehcir olayına gelirsek . öyle ya da böyle pek çok insan bu tehcir sırasında ölmüş, öldürülmüştür. gerek orduda ki kendini bilmezler , geçilen yollarda ki halk, gerek saunmanın yetersiz olması ve koşulların ağır olması. önemli olan haticeye bakıp bahaneler üreteceğimize neticeye bakıp olanı konuşmaktır. insanlar ölmüştür ve bu acı bir olaydır, bu olayı intikam duyguyusla ele alıp oldu işte demekle hiç bir yere varılamaz.