bugün
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı25
- depresyon6
- pazar gecesi sözlükte 900 online yazar olması6
- ölümden korkuyor musunuz24
- sözlüğün canlandırılması için yapılması gerekenler8
- her biji amed8
- uçan arabalar neden çıkmadı6
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- habire1219
- türk düşmanı piçler9
- trabzonspor'un amedspor'u lider yapması5
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı12
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- amedspor'un süper ligin lideri olması13
- amed sporlu bir kızı hoplatmak6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- konuşmak istemiyorum4
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi15
- anın görüntüsü23
- z kuşağı kızlarının escort gibi olması7
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile10
- tinder'ın eşleşme algoritması3
- 0 0 719
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- house of bijan2
- incir2
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- borsa istanbul daki fon krizi7
- hiç fuhuş yaptınız mı6
- 20213
- flört döneminde atılacak şarkılar2
- sözlükte yaşanacak deseler inanmayacağınız şeyler2
- lilith fahişe mi sorunsalı3
- duygusal dalgalanma2
- ne mutlu türküm diyene3
- sıfır atık vakfı11
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- vedat muriqi5
- muhteşem yüzyıl3
- sözlükteki sinsi köpekler8
- sarışın kızlar4
- meriç keskin3
- türkiye türklerindir3
- arkada beliren2
- delilik3
- sokak köpeklerinin saldırısına uğramak2
- erkeklerin garip huyları2
- esmer güzeli2
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- true ile sevişmek5
Kuran'da ısrarla şirk koşmayınız denir. 2010 yılında fiili şirk kalmayacağını yüce Tanrı bilmez miydi? elbette bilirdi. Şirk koşmayınızdan kasıt Tanrı adına konuşmayınızdır. Tanrı adına konuşmak fetva vermek demektir. Birine namaz kıl, oruç tut, hacca git dediğin andan itibaren o insana Allah adına konuşmaya başlamış olursunuz hele ki 2010 yılında islamiyet diye bir dinin ve vecibelerinin varlığını Türkiye de bilmeyen haberdar olmayan var mıdır? Haa afrikada bir topluluk bulursun islamiyeti duymamıştır gider onlara 1 bilemedin 2 defaya mahsus anlatırsın. işte bu görevdir. Yok ağa biz totemimizden memnunuz derlerse tası tarağı toplayıp gelmez halaa anlatmaya devam edersen Allah adına konuşan, baskı yapan fetva veren zalimlerden olursun. O anda anlarız ki hatada ısrar eden bu şahısın gözleri var görmez kulakları var duymaz. Şu anda günaha girdim çünkü Allah adına bu kişilerin Zalim olabileceğini varsaydım. Fetva verdim. Tanrım affetsin beni.
Tüm bunları nereden biliyorum 6 yıl islam tarihi ve hukuku okudum. Uyduruk imam hatip mezunu değilim. alayını gözlerindeki fersizlikten yüzlerindeki nursuzluktan 100 metreden tanırım.
Tüm bunları nereden biliyorum 6 yıl islam tarihi ve hukuku okudum. Uyduruk imam hatip mezunu değilim. alayını gözlerindeki fersizlikten yüzlerindeki nursuzluktan 100 metreden tanırım.
Gündemdeki Haberler