bugün

prince of persia the sands of time

sadece pop hayranlarının değil, herkesin izlemesi gereken film.
(bkz: kelime esprisi)
--spoiler--
öncelikle ben bizzat kendim, şahsen yılan fobisi olan bi' insanım ve amısına koyduğumun yapımcıları her yere yılan koymuşlar. ev arkadaşıma önceden filmi hızlı bi' şekilde tarattırdım ona rağmen 2-3 yerde zbam diye karşıma çıktılar, elim ayağım titredi amısına sikiyim. nasıl uyuycam bu gece bilmiyorum.

neyse filme dönecek olursak, sahneler çok iyi. uçuyor, kaçıyor; ama hiç jackie chan filmi izliyor havası yaratmıyor dastan. efektler çok hoş. şu an açıp tekrar izleyebilirim, o derece. bittiğinde de insanın damağında bi' yerlere hoplayıp, zıplama, efenim ne söylüyüm birilerini bıçaklama arzusu bırakıyor.

sözlükçüyüz ya hemen eleştirelim o zaman, tek kötü yönde eleştirim filmin sonunda esas oğlanımız ve esas kızımızın bi' anda birbirlerine aşık olmaları. tamam anladık dastan zaten hatuna yanık; ama hatunceğizimizin bi' şeyden haberi yok. hani "böyle oldu, şöyle oldu beyaz gülüm. senin hançerini böyle koruduk, sen beni şöyle kurtardın mor sümbülüm" diyerekten anlatsaydı olanları dastan, hatuna.

neyse yine de güzel film koşarak izleyin.
--spoiler--
yılan fobiniz varsa bana mesaj atın, yılanlı sahnelerin dakikalarını söyleyeyim. öptüm şekerim.
güncel Önemli Başlıklar