bugün

türk telekom stadyumu

seyrantepesporkompleksi.org adresinden inşaatı canlı takip edilebilen stad. ama benim bu entryi yazma sebebim başka.

bugün siteye girdim inşaatın son halini merak ettiğim için ve şunu gördüm; ''fenev şampiyonluk kutluyor''

şimdi bu site bir taraftar sitesiyle eyvallah bir şey demeye hakkım yok, ama bu galatasaray kulübüyle bağlantılı resmi bir siteyse çok büyük ayıp etmiştir galatasaray ve ben kendi adıma koyu bir galatasaray taraftarı olarak özürdilerim fenerbahçe' den. taraftarlar birbirlerini kızdırabilir, birbirleriyle geyik yapabilir ki bunda bile bir sınır olmalıdır bence. ama kulüpler resmi kanallardan birbirlerine böyle şeyler yapmazlar, yapmamalılar. galatasaray' ın büyüklüğüne hele hele ezeli rakibinin başkanının ufak bir kusuruyla dalga geçerek rakibini eleştirmek yakışmaz. o zaman koca sezon sen ne halt yaptın diye sorarlar adama. galatasary çok büyük bir kulüptür, bana göre bu ülkenin en büyük kulübüdür ama -tekrar diyorum eğer resmi bir site ise orası- bu yapılan çocukluk bu büyüklüğüne yakışmamıştır. bana kimse onlar da bize yapıyorlar filan demesin. gerçek büyüklük başkalarının davranışlarına göre değil kendi kaidelerini yaratıp onlara göre yaşamak, hatta bununla da başkalarına örnek teşkil etmektir. umarım resmi değildir o site.
© copyright 2005 - 2026