bugün

kucuk kardesi aglatma yontemleri

efendim ilk defa bu platformda umumi ortama sunmak istediğim bilgilerdir ve vakti zamanında her biri teker teker sevgili atan alir spor üzerinde denenmiş, başarıya ulaşılmıştır. haa karşı taaruza geçip öcünü almamış mıdır, almıştır. aradaki yaş farkı 6 olunca zamanında -şu an değil maalesef- belli bir fiziksel güç farkının bulunması neticesinde çok çeşitlenebilecek yöntemlerdir.

en çok uyguladığım yöntemlerden biri, gayet iğrenç bir şey olacak ama belirtmek istiyorum, kardeşi yatak üzerinde yakalayıp üzerine çıkmak ve kafasını iki elle sabitlemek suretiyle boğazda üretilmiş olan balgamın uzaması özelliğini kullanarak kardeşin yüzüne doğru indirmek ve sonra geri çekmek. çok tehlikeli bir uygulamadır, zira profesyonel olunmadığı sürece balgam kardeşin yüzüne löp diye inebilir. özellikle titiz bir kardeş ise ve hedef olarak kardeşin dudakları, gözü seçilirse etkinliği daha bir artacak yöntemdir.

biraz daha iğrenç bir yöntem ise yine yatakta kardeşi yakalamak suretiyle üzerine oturmaktır yine, ama bu sefer direk kafasına yakın bir şekilde ve poponuzu yüzüne döndürmüş şekilde oturmanız gerekmektedir. daha önceden hazırlamış olduğunuz çok etkili gaz bombasını belirli aralıklarla bırakılarak kardeşe bir gaz odası havası yaşatabilirsiniz.

bunlar en sadistçe olan yöntemlerdir ki bir de çok daha masumça yöntemler vardır. banyoda veya tuvalette iken ışığı kapatmak, banyo yaparken başka musluktan sıcak su akıtmak -ki suyu soğusun- bazı eşyalarını saklamak, internete girdiği bilgisayarın adls modemi abinin odasında olmasından dolayı her daim modem fişini çekmek, her vakit su, meyve vb maddeler istemek, getirmediği zaman eldeki tüm yetkiyi kullanmak. zorla kumandayı almak ve televizyonda istemediği şeyleri açmak -haber, belgesel, açık oturum vs.- sofrada yemeğinin yarısını yemek, gece uyurken koşup yatağına zıplamak, ağlayana veya kızana kadar mıncıklamak, boğmak, tepinmek şeklinde özetlenebilecek yöntemler topluluğudur. buradan sadist bir abi olduğumu herkese beyan ediyorum ve tüm bu yaptıklarıma tahammül eden canımın içini çok öpüyorum diyerek bir anı ve hatıra defteri tadında entry mi bitiriyorum.