bugün

sözlük hesaplarımızı bir hafta donduruyoruz eylemi

sözlük üyelerinin demokratik haklarını kullanarak destek verebilecekleri eylem. son günlerde artan provokatif başlıklara ve tanımlara karşı başlatılan sivil toplum hareketimize duyarlı yazarların desteği ile moderasyona nota vermeyi amaçlıyoruz.

son günlerde dikkatinizi çekmiştir herhalde. cinsel fetişizmin ön plana çıktığı, türklüğe hakaretin bolca olduğu, kemalizm'e karşı yapılan saygısızlığın arttığı ve dinimize karşı karalama kampanyalarının olduğu bir dönemdeyiz. bizler narin, duygusal ve romantik yazarlar olarak buna dayanacak gücümüzün olmadığına kanaat getirdik. unutmayın ki uludağ sözlük'ün takriben 35 milyon kullanıcı var ve reklam gelirlerinin büyük bir kısmını bizim üzerimizden kazanıyorlar.

arkadaşlar, yönetime onlarca uyarı amaçlı mesaj göndermemize rağmen kimse dinlemedi. arkadaşlar bakın, bizim yaradanımıza, peygamberimize, bizim dini duygularımıza, manevi duygularımıza saygı gösterilmeyen bu ortamda uludağ yönetimini uyarı amaçlı bir hafta donduruyoruz. yani profillerimizi kapatıyoruz, isteyen arkadaşlarımız bir hafta sonra açabilir. yalnız bu 1 haftalık süre içerisinde kimse profillerini açmasın. büyük bir katılım olacağına eminim.

duygusal, narin, romantik ve iç dünyasında olabildiğince kendinle barışık yazarları bu davetimizi geri çevirmeyeceğini umuyorum. dinimize, yaradanımıza, ulu öndere, cinsiyetlere saygı gösterilmeyen uludağ sözlük'ü protosto ediyoruz. tüm müslüman, kemalist, erkek, bayan, çocuk yazarlar protostomuza davetlidir. lütfen bu yazıyı paylaşın.

enjoy herkese.