bugün
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok10
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı17
- sözlükte psikolojik delilerin olması7
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazın amacı4
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- filenin sultanları5
- aslında italyanın kazanması4
- melissa vargas7
- ağlıyorum sözlük4
- ithal oyuncularla turnuva kazanmak3
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- kendinle ilgili bir özellik bırak3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- muslettin amca6
- islam'ın hak dini olması2
- claudian clouds17
- özbek kadınlar14
- çok fazla dolandırıcı var3
- sözlüğün en tembel yazarı5
- yaradana tüm günahlarınızı itiraf edin saklamayın4
- robert de niro3
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması2
- hayatım yüz temizleme jelimi gördün mü diyen erkek2
- askerde kitap okumak2
- kıraathanede masaya yumruk atıp isyan etmek2
- true sözlüğün en namuslu ve ahlaklı yazarıdır5
- mozambik2
- zeytin sevmeyen insan3
- pipinin kalkmaması3
- iblis gece gündüz sizi kınıyor ve suçluyor3
- yazarların bıktığı şeyler2
- zeytinli poğaça3
- eski sevgiliye mesaj atma eşiği2
- hepiniz maçı izleyeceksiniz5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- niyet her şeyin başıdır2
- sarapci koala48
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz4
- sözlük whatsapp grupları12
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- masturbasyon yapmamak2
- linç bağımlılığı3
- silver kpss'ye girdi mi sorunsalı3
- tanrının bile bilmediği günahınız2
fifa serisinin niyeyse en beğendiğim oyunudur ve genellikle fifacılar tarafından sevilmez. bu tablo karşısında, üzülürüm. hoş, hala hatırlıyorum sociedad maçında real madrid olarak gol attığımda ayağa kalkan sociedad taraftarlarını... ama olsun, biz 03'ü rakip takımın golüne çılgınca sevinen taraftarlarıyla sevdik. oxford united'ı premier lige çıkarmayı sevdik. zımba gibi şutlarda, fileye çarpıp geri dönen topları sevdik. maç başında sahaya ışıkla yansıtılan takım logolarını sevdik.
çocukluğumun ilk hayal kırıklığıydı fifa 2003. babamla anlaşamazdım, çekinirdim ondan. sevmezdim de aslında. ilk kez cesaret edip bana oyun almasını istemiştim. çok tanıdığı vardı, nereden alacağını bilirdi. herhangi bir dükkândan alıp getirmesini bekledim. ilk gün unuttu. akşam baya küfrettiğimi hatırlıyorum. ertesi gün getirdi. janjanlı kapağı falan vardı.
orijinal almıştı ve oyun almanca'ydı, tek dil seçeneği de oydu. çat pat anlayarak oynamayı denedim. oynuyordum ama menüler arasında gezinirken sürekli kayboluyordum. bir sezon kadar maç yaptım öyle farklı takımlarda. hepsinde 10-15'er tane. nantes, oxford united, real madrid... güzeldi be. çok güzeldi anasını satayım.
gol olunca altta tor yazardı. "biz gol diyoruz ingilizler goal diyor, bu almanlar niye böyle ki?" diye düşünürdüm. hey yavrum hey. şimdi yine indiriyorum. almanca olsa bile çatır çatır oynayabileceğim. babamın almasını beklemiyorum. hala uyuyor. artık nefret de etmiyorum.
duygulandım lan sözlük.
çocukluğumun ilk hayal kırıklığıydı fifa 2003. babamla anlaşamazdım, çekinirdim ondan. sevmezdim de aslında. ilk kez cesaret edip bana oyun almasını istemiştim. çok tanıdığı vardı, nereden alacağını bilirdi. herhangi bir dükkândan alıp getirmesini bekledim. ilk gün unuttu. akşam baya küfrettiğimi hatırlıyorum. ertesi gün getirdi. janjanlı kapağı falan vardı.
orijinal almıştı ve oyun almanca'ydı, tek dil seçeneği de oydu. çat pat anlayarak oynamayı denedim. oynuyordum ama menüler arasında gezinirken sürekli kayboluyordum. bir sezon kadar maç yaptım öyle farklı takımlarda. hepsinde 10-15'er tane. nantes, oxford united, real madrid... güzeldi be. çok güzeldi anasını satayım.
gol olunca altta tor yazardı. "biz gol diyoruz ingilizler goal diyor, bu almanlar niye böyle ki?" diye düşünürdüm. hey yavrum hey. şimdi yine indiriyorum. almanca olsa bile çatır çatır oynayabileceğim. babamın almasını beklemiyorum. hala uyuyor. artık nefret de etmiyorum.
duygulandım lan sözlük.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar