bugün

bir insan atatürk ü neden sevmez

yukardaki birçok entrye bakarsanız neden sevmeyeceini rahatlıkla anlarsınız. bazı insanlar kendi düşüncesinde olmayanları atatürk düşmanı, vatan haini vb diye niteledikleri ve atatürk'ü kendi faşist yaklaşımlarına kalkan olarak kullandıkları için sevilmiyor.
bir insanın atatürk'ü sevmiyorum deyişi çoğu zaman sizin yüzünüzden sevmiyorum veya sizin dediğiniz şekilde bir atatürk varsa sevmiyorum manasındadır. bu nazım hikmetin vatan hainiyim demesine benzer.

yukardaki entryleri okuyan bir çok insan atatürk'ü seviyor bile olsa tekrar düşünüyor. çünkü atatürk'ü sevenler türk sevmeyenler yabancı, vatan haini şerefsiz diyen ağzı bozuklarla aynı safta olmak insanı rencide eder.

kısaca atatürk'ü sevenlerin çoğunluğu "hakaret etmeyi seven faşistler" olduğu için atatürk'ü sevmekten insanlar vazgeçebiliyor. ağzı bozuk faşistlerce sevildiği için onlar gibi olmamak için sevmeye korkuyor.

bir faşisti nasıl mı anlarsınız? yazdıklarına bakın içinde birilerine hakaret varsa % 90 faşisttir. benden önce yazılmış 32 entryi incelediğinizde sevmiyorsan şusun busun diye hakaret eden 25 entry var. sevmemek için yeterli bir sebep... bir insanı bir fikrinden dolayı beğenmeyip ona hakaret eden faşizan yaklaşımlar sevilmediği için atatürkçüler sevilmiyor. ama bu atatürk düşmalığı olarak görülüyor. normal bir ortamda kimse atatürk'ü seviyorum veya sevmiyorum diye kesin yargıda bulunmaz fakat ortalıkta atatürk'ü kullanarak fikirlerinize ve size hakaret edenler oldukça atatürk sevilmez.

ben seviyor muyum diye soruyorsanız, bazı yaptıklarını seviyorsam da hataları olduğunu da biliyorum. kimse bana seviyor musun sevmiyor musun diye sorduğunda bir cevap verdiğimde hakaret yeme ihtimalim varsa sevemem. yani faşistler sevmeseydi çok rahat sevebilirdim. sevmemem için tek sebep onu sevenler...