bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
temel bir gün falcıya gider. falcı temele baban altı aya kadar ölecek der. temel güler ve sen ne dediğinin farkında değilsin der. çıkar gider. altı ay sonra babası ölür. temel hem şokta hemde üzüntü içerisindedir. falcıya inanmadığı ve dalga geçtiği için üzülür ve falcıya tekrar uğrar. falcı sana inanmadım dalga geçtim üzgünüm der. falcı da önemli değil der. bir fal daha baktırır. bu sefer falcı "fadime üç ay sonra ölecek" der. temelin içine öyle bir üzüntü çöker ki. dokunsalar ağlayacakmış gibi yürüyerek eve gider ve hemen fadime sorar. "ne oldi temelüm" der. fadime, ben 6 ay önce falcıya gitmiştim ve falcı bana altı ay sonra baban ölecek demişti ama ben inanmamıştım ve tam altı ay sonra babam öldü der. şimdi de senin üç ay sonra öleceğini söyledi der ve fadimeye sarılarak ağlamaya başlar. fadime gelen allahtan gelir temelüm. alın yazımız buymuş der. bir kaç gün ikisi de ölü gibi dolanır. sonra karar verirler. hiç yapmadıkları şeyleri yapacaklar ve gitmedikleri yerlere gideceklerdir. fadimeyi bu üç ayında çok mutlu etmek istiyordur temel. bütün malı mülkü satar temel ve dünyanın en güzel yerlerine götürür fadimeyi temel. sonra bir gün temel fadime'ye "fadime sana birşey söyleyeceğim ama nasıl söylesem der". tabi bu süre zarfında fadime'nin bir ayı kalmıştır. fadime " söyle sevdüğüm ne söylersen söyle ne istersen iste" der. fadime ben hep anal sex yapmak istemişimdir der. fadime ilk başlarda yok acır filan dese de onu da tadayım diye kabul eder. bir akşam bunlar yaparlar. diğer gün olur. temel yine ister. hoşuna gitmiştir temelin. fadime'nin de sonradan sonradan hoşuna gitmeye başlayınca bunlar her gün her gün yaparlar. bir ay geçer. sonra fadime ha bugün ölecek ha o gün ölecek derken. bir ay daha geçer fadime hala ölmemiştir. bir gün fadime bir bakar, temel hüngür hüngür ağlıyor. "neye ağlıyın sevdüğüm" der fadime. temel "falcıya inansaydım, babamı da kurtarabilirdim fadime" der.
güncel Önemli Başlıklar