bugün

ak parti geldikten sonra büyük deprem olmaması

tabii, allah´in bir kudretidir.

ve türkiye´de deprem olmamasi tamamiyla akepe nin basta olmasi yüzündendir. mesela chp basta oldugu zamanlarda türkiye´de hergün 9 siddeinde depremer oluyor, akdeniz, karadeniz,marmara firat dicle ve kizilirmak ta 35 metrelik tsunamiler görülüyordu.

bak mesela kayseri yi gölgesinde tutan aslinda yanardag olan erciyes te akepe yönetimi zamaninda patlamamistir. ayrieten atlantik´teki meksika körfezinin bir bölümünün olusmasina sebep olan ve dinazorlarin soylarinin tükenmesine sebep olan boyutlarda bir göktasi da dünyamiza akepe yönetiminde düsmemistir. sonra dünya ay veya venus le de carpismamistir. günes firtinalari dünyayi etkileyecek seviyede olmamistir, akp yönetimi esnasinda...

cok önemli :günes bir kara delik haline gelip dünyamizi yutmamistir akepe zamaninda.

biz bütün bunlari akepe yönetimine borcluyuz. allah bu kutlu insanlarin yüzü suyu hürmetine bizim gibi densiz mahlukati affetmektedir. musa peygamberin zamaninda bir sürü garip doga olayi oldugu düsünülürse, allah kutsal akepe´yi peygamberi hz.musa aleyhisselam dan daha cok seviyor olmalidir.

akepe...akp belki de "allah´in korudugu parti" anlamina geliyordur.

tesekkürler akepe, sen olmasan ayvayi yemistik, gerci sen varken de yiyoruz ama, hic olmazsa yanardaglar patlamiyor, günes karadelik olmuyor, tsunami yok, demek ki allah sizi cok seviyor.

ben sevdim bu mantigi...