bugün

27 şubat 2010 kayserispor beşiktaş maçı

tsl'deki belki de kader maçımız bu sezon için.

3 senedir kayseri'de galip gelemedik. önce gaziantepspor'a yenildik, ardından inönü'de galatasaray'la beraber kaldık. ve bunları diğer rakiplerimizin puan ve puanlar kaybettiği haftada yaşadık. tekrar yukarıya çıkmak için bulunmaz bir fırsat. galip geldiğimiz takdirde kayseri'nin üstüne çıkıcaz, böylece diğer rakiplerimiz de biraz olsun nefesimizi enselerinde hissedecek.

oğlu yoğun bakımda olan nobre'nin oynamayacak olması bizim iiçin bir dezavantaj. çünkü geçen hafta galatasaray maçında golü arayan hırslı nobre ve yanında bobo'yla kayserispor'un defasını yıpratabilirdik. ancak kısmet değilmiş.

aynı zamanda ferrari'nin takıma geri dönmesi de bir avantaj bizim için. makukula denilen hayvanoğlu hayvanla bir tek o başa çıkabilir. sivok da eğer ferrari'ye biraz olsun yardım ederse ve cangeleyi durdurabilirse savunmamız açısından çok rahat bir maç olacaktır.

taş gibi orta alanımız olsa da asıl sorunumuz zaten forvette. bobo'nun keyfine, yusuf'un attığı çalımlara kalmış bişey bizim gol atmamız.

allah allah allah allah saldır beşiktaş
gollerin yağmur gibi gelsin beşiktaş.

diyoruz ve galibiyete inanıyoruz.

haydi çocuklar uçurumlara düşmeden tutun elimizi.

düzeltme: cangele cezalı olduğundan oynamayacakmış, sivok rahatsın koçum.