bugün

cenaze kaldiricisi adem

beni şaşırtan bir yazar...

geçmiş günlerde incir çekirdeğini doldurmayacak gereksiz ve saçma sözlüksel nedenlerden kendimizi bir kaosun içinde bulduğumuz yazarlardan biriydi.

hani şu hiç tanışmadan, nasıl bir insan olduğunu bilmeden tartışılır ve sanal düşmanlıklar olur ya bir takım yazarlarla; işte öyle bir şey.

dün mesaj kutumda ise o saldıran ittifak kuvvetlerinden biri olan ve zamanında bana haksız bir nick altı da döşemiş olan cenaze kaldiricisi ademden bir ileti vardı...

bilmeyenler için kısaca şöyle söylemek istiyorum. şu an esuma zor günler yaşıyor çünkü annesine kanser teşhisi kondu. bu da tabii nick altındaki geçmiş olsun dilekleri ile yazarların da bilgisi dahilinde oldu.

iletide, bahse konu kavganın başlangıcında kapıştığı esumadan bahsediyordu. esumanin annesine şifa esumaya sabır diliyordu. iletmemi istedi.

içim ısındı... oradaki sözlük içi sataşmaların üyelerinden biri olan cenaze kaldiricisi adem değildi. sanal kimliğini üstünden fırlatıp atmış, tanımadığı bir insanın hastalığına üzülen yüce yürekli bir insandı.

çok mutlu oldum, kendi adıma, bunu duyunca yüreğine sevgi dolacak esuma adına, insanlık adına...

bazı insanlar öyle çirkinleşebiliyor ve öyle insanlıktan çıkabiliyor ki bu internette. sanal düşmanlıklar adına, ağza alınmayacak iftiralar atabiliyor, bazı sözlük ortamlarında yüzünü dahi görmedikleri insanlara iğrenç sözler sarfedebiliyor. hayatta hiç bir bok olamayışından mıdır, aile terbiyesi almamışlığından mıdır, aşağılık komplekslerinden midir, kendini mi yetiştirememiştir, ahlaksız mıdır bilinmez böyle çirkinleşebiliyor.

bu ortamda cenaze kaldiricisi adem gibi insanlar olduğunu bilmek çok sevindirici. insan gibi insanlar.

erdemin burnu düşüp de yerden almamak ve başkalarını karalamak değil yüce bir yürekle sahip olunacak şey olduğunu taşıyabilen.

ben şahsım adına ve esuma adına çok teşekkür etmek istiyorum kendisine.

hem iyi dilekleri için hem de hala insan gibi insanlar olabileceğini gösterip yürek ısıttığı için...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar