bugün

ülkücülük

delikanlılığını çok ilginçtir ki delikanlı olmayan gruplardan dinleyen topluluktur. ve bu eleştiren bazı gruplar ülkücülüğü geçin kendi görüşünü bile bilmeyen insanlarsa komik durumlar ortaya çıkar. ve bu kişiler ısrarla ''insanlara ve topluluklara sataşmak ayıptır'' gibi laflar edip bu sözleri söylüyorsa da zavallılıklarını gösterir.

bir kişiye 10 kişi dalanlardan bahsedenler, 40 kişinin koca çin'e saldırmasından bahsetmezler. pardon, ülkücülük mhp'li demekti. özür dilerim... siz böyle biliyorsunuz, sizin bildiğiniz doğru... bin yıllık kavram sonuçta, alparslan türkeş falan ötüken ormanlarında doğup büyümüş, ölümsüzlük suyu içip mhp yi kurmuştur.

ısrarla sözlükte son günlerde delikanlılık muhabbeti geçmekte. iş yumruk gücüne kaldı mı kimin kül olup savrulacağı açıktır. ''ühüü ühhüüü siz şiddetten bahsediyorsunuz...'' derseniz de işi delikanlılığa getirmeyin. ilk önce yanlış bildiğiniz kavramları öğrenin, sonra gelin artistlik yapın. siz aydınsınız, okumanıza gerek yok tabi. bizler cahil olduğumuz için okumamız gerekiyor...