bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- eski dizileri izlemek2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gecenin şarkısı4
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir cümle bırak4
- ses yakışıklılığı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- bizim delilere bakayım4
- pazarda su satmak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gençler iş beğenmiyor3
- elit olmak için gerekenler13
- gazlamak2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sevgiliyle kavga etmek2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- düşkün2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- gocu26
aileleri ve çevresini zengin eden, kendi karşıtı olanları yok eden, zam üstüne zam yapan, bildiği yolda direkt yürüdüğü için icabında ananı da al git diyebilen, seçim vakti kömür, makarna, beyaz eşya dağıtan, yeri geldiğinde dünya'nın gıkını çıkartamadığı israil'e tüm dünya'nın gözü önünde posta koyabilen, asker'in üzerine gitmekten öte bizzat kışlalarına giren, nice paşa'yı evinden aldırıp cezaevine koyan ve yargılayan, ortadoğu gibi şeriat'ın hüküm sürdüğü ve hemen hemen çoğunun geri ülkelerden oluştuğu yerlerde sultan ve lider olarak lanse edilen ve hatta yeni doğan çocuklara isim olarak konan bir lidere sahip, nice ülkelerle vizeleri kaldıran ve kaldırmakta olan, ülke'de özelleştirmedik yer bırakmayan ve üstüne 4 seçim üst üste kazanan tek parti ve lider olarak ısrarla yıpranmayan bir parti'nin ve lideri'nin, nasıl oluyor da halen daha anketlerde en çok oy alabilen parti olduğu sorunsalı. ya chp ve mhp erken seçim diye yırtınmakta ama bütün anketler yine açık farkla ak parti'yi önde göstermekte. daha komiği, bu kadar kötü işlerle itham edilen parti'nin lideri ve başbakan çıkıyor ben iktidar olmazsam istifa ederim diyebiliyor ancak başbakan sandığa gömülecek diyen muhalefetten bir tanesi çıkıp da esas ben iktidar olmazsam istifa ederim diyemiyor. demekki ne karşısında adam gibi rakip parti var ne de karşısında adam gibi lider var dedirten durum oluşuyor. bana kızmayın dostlarım, bana bu satırlarını yazdıranlara kızın. adamlar hala aynı koltuklarında oturuyorlar ve halen daha çıkıp da ben başbakan olmazsam istifa ederim diyemiyorlar. bu kadar aciz parti başkanlarına sahip muhalefete değil oy vermek selam vermek bile mantıklı gelmiyor. insan'ın mahalle muhtarından başkasına oy veresi gelmiyor.
(bkz: hepsi gerçek)
(bkz: hepsi gerçek)
güncel Önemli Başlıklar