bugün
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor17
- cedidacer tarzı entry girmek6
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız9
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi20
- sözlük kızlarının bir işe yaramaması3
- türk solu6
- pazartesi görünümlü cuma4
- insan doğuştan iyi midir16
- sinem dedetaş11
- baba olmak3
- oğlak burcu3
- onaya ihtiyaç duymadan değerli hissedebilmek8
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazarlar7
- aykut kocaman3
- dabbet ul arz geldiğinde bilimin sıçacak olması3
- üçler yediler kırklar6
- bm deposunun israil saldırısında hasar görmesi4
- amedspor12
- istanbul da chp'li başkanlara soruşturma3
- türkiyeliyim ve mutluyum7
- mahmud abbas4
- hamid abim olsaydı bunlar başımıza gelmezdi2
- ölüm haberi almak2
- aleksey batrakov3
- ösym gözetmenlerinin tavan yapan egosu2
- fon vurgunu17
- apo çıkarsa ulusalcılar ne yapacak10
- parayı kaldırıp ortadan kaybolmak4
- nervio'nun başkalarının fotoğrafını paylaşması12
- ekşi sözlük toplu yazar alımı9
- katalonya özerk bölgesi5
- 29 ekim cumhuriyet bayramı17
- hiç şişman kadınlar sevişmemiş erkek3
- hoyrat gecelerde bazen anüs koklamak istersin8
- papatya çayı içen erkek7
- anın görüntüsü14
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı62
- sözlükte 1 63 den uzun hanımefendi yazar olmaması7
- ismet inönü6
- gecenin şarkısı12
- ince çorap giyip üşümüyorum ama diyen bayan5
- ölmüş birinin fotoğraflarına bakmak5
- cumhuriyet bayramı14
- kapadokya da çökme sonucu iki kişinin ölmesi6
- escort taş mı yesin11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- kapadokyada peri bacası çöktü7
- bir adaya düşsek6
- her gece onun fotoğrafına baktıktan sonra yatmak4
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları6
allen iverson'un philadelphia 76ers ile kontrat imzalamasından sonra takımın çıkışında (hafif de olsa) payı olan pivot. öncelikle dalembert'in neleri yapabileceğini iyi bir şekilde belirlemek gerekir. dalembert'ten pota altında rakip oyuncuyu sırtına alarak sayı bulmasını bekleyemezsiniz. bir maçta çıkıp 20-25 sayı atmasını da bekleyemezsiniz. ama çıkıp ribauntları çekmesini, pota altını karartmasını beklemek hiç de yanlış olmaz. ancak, basketbola konsantre olduğu zaman bunları yapabiliyor. kafası başka yerlerde olduğu zaman maçı 4-5 ribauntla tamamlıyor. bütün bunlara rağmen dalembert'i oyuna sokmanın da yolları var tabii ki. maç başında ona birkaç kolay pozisyon hazırlayıp sayı bulmasını sağladığınız zaman savunmaya olan konsantrasyonu artıyor ve daha verimli oluyor. geçtiğimiz sezonlarda yaptığı "daha fazla top kullanmak istiyorum" gibi şuursuz açıklamaları da yapmaması gerekiyor. yeteneklerinin sınırlı olduğunun farkında olmalı ve ona göre oynamalı.
aldığı para ile de ilgili bir şey söylemek gerekiyor sanırım. philadelphia'nın ed stefanski'den önceki genel menajeri billy king'in neyi düşünerek dalembert'e bu kontratı verdiğini anlamak mümkün değil. philadelphia bir çok kez dalembert'i takas etmek istemesine rağmen devasa kontratı yüzünden hiçbir takım onu almaya yanaşmadı. şu dakikadan sonra da yapacakları en iyi iş, onu mümkün olduğu kadar verimli kullanmak olacaktır.
aldığı para ile de ilgili bir şey söylemek gerekiyor sanırım. philadelphia'nın ed stefanski'den önceki genel menajeri billy king'in neyi düşünerek dalembert'e bu kontratı verdiğini anlamak mümkün değil. philadelphia bir çok kez dalembert'i takas etmek istemesine rağmen devasa kontratı yüzünden hiçbir takım onu almaya yanaşmadı. şu dakikadan sonra da yapacakları en iyi iş, onu mümkün olduğu kadar verimli kullanmak olacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar